x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Seres in SUA: Ford, interesat de Daewoo

Seres in SUA: Ford, interesat de Daewoo

de Adrian N. Ionescu    |    31 Iul 2006   •   00:00

Oficialii Ford si-au exprimat din nou interesul pentru preluarea fabricii Daewoo Craiova, cu ocazia intalnirii avute cu ministrul Economiei, Codrut Seres, in Statele Unite.

Oficialii Ford si-au exprimat din nou interesul pentru preluarea fabricii Daewoo Craiova, cu ocazia intalnirii avute cu ministrul Economiei, Codrut Seres (foto), in Statele Unite.

"Ne dorim un proces transparent, astfel incat si Ford, dar si General Motors sa intre in competitie", a declarat sambata Codrut Seres. Pentru fabrica craioveana si-au mai aratat interesul Renault si Honda.

De asemenea, o echipa tehnica de la Bell Helicopters va vizita IAR Brasov, Romaero si Avioane Craiova, americanii fiind interesati de productia din domeniul Apararii. Vizita ar urma sa aiba loc "dupa ce vom semna acordurile de confidentialitate necesare", a precizat Seres. La randul lor, companiile petroliere din SUA au fost invitate sa participe la proiectul oleoductului Constanta - Trieste, asupra caruia incertitudinea planeaza de mai multi ani.

×
Subiecte în articol: economic