x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Sfaturi despre cum să postați un anunț de succes pe un site de anunțuri gratuite

Sfaturi despre cum să postați un anunț de succes pe un site de anunțuri gratuite

21 Noi 2022   •   17:58
Sfaturi despre cum să postați un anunț de succes pe un site de anunțuri gratuite

Site de anunturi gratuite! Ai cumpărat vreodată de pe un astfel de site? Ai vândut vreodată ceva pe unul?

Potrivit site-ului de anunturi ivu.ro, doar anul trecut peste 3 mil de romani au vandut prin intermediul unei platforme de acest gen.

Ei bine, indiferent dacă sunteți un vanzator experimentat sau un începător, acest articol vă va ajuta să dezvoltați noi abilități sau să le perfecționați pe cele existente atunci când este vorba de a vă transforma lucrurile vechi în bani sau doar de a obține o afacere.

 

Ce este un site de anunțuri online?

 

Este o piață de internet concepută pentru ca oamenii să posteze cu ușurință o poză și descrierea unui articol pe care îl au de vânzare, acesta fiind apoi vizualizat de un potențial cumpărător unde pot alege să contacteze vânzătorul pentru a cumpăra articolul.

 

Toate reclamele sunt împărțite pe locatii și categorii pentru a face foarte ușor să răsfoiți anunțuri relevante în orașul dvs.

 

Cum să postezi un anunt?

Această caracteristică este întotdeauna foarte ușor de utilizat, deoarece obiectivul este de a o face cât mai ușor posibil. Aceștia sunt pașii tipici pe care îi veți face pentru a vă posta reclama.

 

selectează-ți orașul

selectați categoria dvs

selectați subcategoria dvs

scrieți un titlu articolului.

scrieți o descriere a articolului.

alegeți dacă doriți să încărcați imagini și videoclipuri

Trimiteți anunțul dvs.

După cum puteți vedea din pașii menționați mai sus, postarea este foarte rapidă și ușoară, dar există încă lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza anunțul și a obține o expunere deplină. Urmând aceste sfaturi simple, puteți să vindeți un articol în deschiderea unui magazin pe internet și să obțineți venituri întregi din cumpărarea și vânzarea pe un site web de anunțuri gratuite. Majoritatea acestor platforme au si metode de promovare astfel incat anuntul tau sa primeasca mai multe clickuri intr-un timp cat mai scurt.

 

SFATURI

 

Îmbunătățește-ți reclama cu fotografii.

Acest lucru va oferi potențialului cumpărător o viziune mult mai bună despre cum este produsul dvs. și că starea din descriere este exactă. Dacă nu aveți o imagine, căutați în Google imagini pentru același articol, faceți clic dreapta și salvați imaginea, apoi găsiți-o pe computer și încărcați-o, asigurați-vă că aceasta este o imagine de stoc și nu o fotografie a reală. Onestitatea este esențială atunci când doriți să construiți un raport puternic între dvs. și potențialul cumpărător. Un studiu facut tot de acelasi site mentionat mai sus arata ca anunturile fara nici o imagine din cadrul categoriei “Anunturi auto” nu s-a finalizat.

 

Fă-ți timp pentru a scrie cel puțin un paragraf despre articolul tău.

Includeți lucruri precum cât timp dețineți articolul, dacă acesta a avut accidente notabile de-a lungul timpului cu dvs., dacă a avut proprietari anteriori, starea articolului și orice altceva vă puteți gândi care îl va ajuta pe cumpărător să fie interesat de produsul tau.

 

Asigurați-vă că descrierea stării articolelor este corectă.

Dacă condiția nu este exactă, cumpărătorul nu va cumpăra atunci când vine să cumpere produsul, acest lucru pierde timpul tuturor și ar fi putut fi evitat prin enumerarea tuturor daunelor aduse bunului și susținând acest lucru cu fotografii.

 

Includeți în descriere momentele în care un potențial cumpărător poate contacta și, de asemenea, mijloacele de contact, de ex. e-mail, telefon.De asemenea, vă va ajuta dacă enumerați cele mai bune momente, de ex. între orele 19:00 și 22:00. Acest lucru va evita orice posibil apeluri neplăcute în timpul lucrului!

Așadar, acesta este tot ce trebuie să știți pentru a maximiza succesul reclamelor dvs., transformând lucrurile vechi în numerar și conducând potențial la o afacere.

Sper din tot sufletul să vă ajute și că aveți la fel de mult succes pe cât am avut eu folosind site-uri web de anunțuri gratuite.

×