x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ştefan Gheorghe, noul şef al Hidroelectrica

Ştefan Gheorghe, noul şef al Hidroelectrica

de Daniel Ionaşcu    |    06 Iun 2012   •   12:10
Ştefan Gheorghe, noul şef al Hidroelectrica

Stefan Gheorghe va conduce provizoriu Hidroelectrica, in locul fostului director general Dragos Zachia, pana la numirea managementului profesionist asa cum a fost convenit cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI), au declarat pentru Jurnalul National surse din sectorul energetic.

Gheorghe a fost numit saptamana trecuta in consiliul de administratie al Transelectrica, transportatorul national de electricitate. Nascut in 1955, Stefan Gheorghe este energetician de meserie si are un doctorat in electroenergetica. A lucrat de 30 de ani in sectorul energetic, in cadrul RENEL, CONEL iar mai recent, la Electrica si CEZ.

Din 1998 pana in 2001 a fost conferentiar asociat la Universitatea Valahia din Targoviste, iar din 2001 pana in prezent este profesor asociat in cadrul aceleiasi institutii, la Departamentul de Inginerie Electrica.

In data de 18 mai, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat ca primul manager privat la o companei de stat va fi numit la finalul lunii iunie. La inceputul lunii mai Chitoiu anunta ca primele companii care vor beneficia de management privat vor fi Hidroelectrica si Transgaz.

×