x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Targ - Locuri de munca in IT si domenii tehnice

Targ - Locuri de munca in IT si domenii tehnice

de Eugenia Mihalcea    |    28 Oct 2006   •   00:00

Tinerii care vor sa-si gaseasca un loc de munca, fie ca sunt incepatori sau cu experienta, pot vizita targul de locuri de munca "Angajatori de top", care se desfasoara la Sala Palatului, pana astazi, la ora 18:00.

Peste 75 de companii din domeniile bancar (BRD, ING), farmaceutic, IT&software (IBM), telecomunicatii (Romtelecom), constructii, consultanta, petrol, retail, achizitii, turism, dar si altele participa la targ. Angajatorii ofera peste o mie de locuri de munca pentru tinerii profesionisti.

PREGATIRE. Locurile de munca sunt pentru toate nivelurile de experinta, de la entry level pana la 5 ani experinta, iar in cadrul evenimentului s-au anuntat si 24 de prezentari de companie la care oricine poate participa. De asemenea, persoanele care nu vor sa-si schimbe locul de munca, dar sunt interesate de burse sau internshipuri, pot vizita standurile evenimentului.
La acest targ de joburi se pot inscrie online, pentru locurile de munca postate de companii, tineri din intreaga tara, la adresa www.hipo.ro.

×
Subiecte în articol: economic munca