x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Tranzacție importantă pe piața jocurilor de noroc din România

Tranzacție importantă pe piața jocurilor de noroc din România

01 Iul 2021   •   11:19
Tranzacție importantă pe piața jocurilor de noroc din România

MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, cu o cifră anuală de afaceri de peste 100 de milioane de euro, anunță demararea unei etape de dezvoltare și creștere accelerată ca urmare a finalizării procesului de achiziție. În urma tranzacției, grupul MaxBet România va beneficia de expertiza și experiența Novalpina Capital, care are o prezență puternică în multiple domenii de activitate, cum ar fi healthcare, B2B, software și jocuri de noroc.

În săptămânile și lunile următoare, pentru MaxBet România urmează o perioadă de creștere accelerată marcată prin deschiderea de noi locații și consolidarea poziției sale de lider.

"Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât și digital. Această tranzacție coincide cu noi investiții care ne permite să continuăm să creștem. Apartenența la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic și capital. Investițiile nu se vor limita la deschiderea de noi locații, ci și la crearea de valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de jocuri MaxBet și specializarea angajaților. Vorbim despre investiții substanțiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil și responsabil. Vom continua să fim atenți și să investim în succesul programelor desfășurate de Asociația Joc Responsabil, concentrându-ne pe educație și prevenirea dependenței de jocurile de noroc. Suntem și vom rămâne reperul industriei jocurilor de noroc. Satisfacția clienților, operațiunile sustenabile și responsabilitatea vor rămâne o prioritate” a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Înființată în 2002, Maxbet România este lider de piață în industria de slot machines având 1400 de angajați și 117 locații în 15 orașe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: MaxBet România Ioana Bazavan