x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea nu mai finanţează sala de sport din satul lui Boc

Udrea nu mai finanţează sala de sport din satul lui Boc

12 Mai 2010   •   00:00

Dup` un scandal mostru, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şI Turismului nu mai finanţează construcţia sălii de sport din satul Răchiţele din judeţul Cluj, localitatea natală a premierului Emil Boc.

"Pentru construcţia unei săli de sport în satul Răchiţele, comuna Margău, judeţul Cluj, există un contract de construire încheiat ca urmare de procedurilor de achiziţii care s-au derulat în 2009. Având \n vedere faptul că lucrările nu au fost începute şi luând în considerare constrângerile bugetare din acest an, pentru anul 2010 acest obiectiv nu beneficiază de finanţare", se arată \n răspunsul primit pe adresa redacţiei.

Răspunsul a venit azi, după ce aseară la ora 20,57 MDRT transmitea că investi]iile contractate vor fi duse la bun sfârşit.
"În acest moment, Compania Naţională de Investiţii are în lucru alte 190 de săli de sport, toate cu proceduri de achiziţii derulate înainte de 2010. Cu toate că vorbim de un program de succes în ceea ce priveşte dezvoltarea comunităţilor locale, din cauza restricţiilor bugetare din perioada de criză pe care o traversăm Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a decis să ducă la bun sfârşit investiţiile contractate şi să limiteze contractarea de noi obiective pe programul amintit", potrivit comunicatului transmis aseară de MDRT.

Licitaţia pentru construcţia Sălii de sport cu teren de handbal şi 150 de locuri din comuna Margău, sat Răchiţele, a fost câştigată de TCM Nord, iar valoarea contractului este de 2.432.163 lei (fără TVA). Procedurile de achiziţie a proiectării şi execuţiei lucrării s-au derulat pe parcursul anului 2009.


×
Subiecte în articol: redactie