x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ultima zi pentru declaraţii

Ultima zi pentru declaraţii

de Daniela Ivan    |    15 Mai 2008   •   00:00

Astăzi este ultima zi în care mai puteţi să depuneţi la secţiile financiare declaraţiile de venit pentru sumele încasate anul trecut. Pentru a evita aglomeraţia, Direcţia de Finanţe a Municipiului Bucureşti a decis să suplimenteze numărul de ghişee şi să prelungească programul cu publicul.

Fiscalitate

Astăzi este ultima zi în care mai puteţi să depuneţi la secţiile financiare declaraţiile de venit pentru sumele încasate anul trecut. Pentru a evita aglomeraţia, Direcţia de Finanţe a Municipiului Bucureşti a decis să suplimenteze numărul de ghişee şi să prelungească programul cu publicul. Administraţiile de sectoare funcţionează astăzi între orele 8:30-19:00. Documentele fiscale pot fi trimise şi prin poştă, important este să poarte data de astăzi, 15 mai.

Fiscul recomandă contribuabililor care au primit prin poştă plicul cu formularul declaraţiei de venit să utilizeze plicul interior, cu indicaţia “CR”, pentru transmiterea declaraţiei. Plicul cu indicaţia “CR” este un plic special, pentru care nu trebuie să se achite taxe poştale. În cazul în care se va utiliza un alt plic, taxele poştale vor trebui plătite. De la oficiul poştal trebuie primită o reci­pisă, ca dovadă a transmiterii fişelor fiscale. Românii care obţin venituri doar din salarii nu au obligaţia transmiterii declaraţiilor.

×
Subiecte în articol: economic