x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Wizz Air - Zboruri cu probleme

Wizz Air - Zboruri cu probleme

de Daniela Ivan    |    29 Oct 2007   •   00:00
Wizz Air - Zboruri cu probleme

Aproximativ 70 de oameni au aşteptat sămbătă timp de 14 ore pe aeroportul din Tărgu-Mureş din cauza anulării unui zbor al companiei Wizz Air către Budapesta.


Aproximativ 70 de oameni au aşteptat sămbătă timp de 14 ore pe aeroportul din Tărgu-Mureş din cauza anulării unui zbor al companiei Wizz Air către Budapesta.

Oamenii au fost stupefiaţi de faptul că Wizz Air a anunţat anularea zborului de abia sămbătă seara, in condiţiile in care cursa era programată pentru 6 dimineaţa.

Iniţial le-a fost comunicat că zborul intărzie din cauza condiţiilor meteo, ulterior motivăndu-se că avionul s-a defectat. O parte din oameni au renunţat la călătorie iar restul au plecat spre destinaţie cu un autocar.

Consiliul de Administraţie al aeroportului Transilvania din Tărgu-Mureş a anunţat că discută cu alţi operatori aerieni care să preia activitatea de trafic aerian. Compania Wizz Air nu va mai opera pe aeroportul de la Tărgu-Mureş din data de 13 noiembrie şi va utiliza Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Reprezentanţii Wizz Air au comunicat că decizia mutării este legată de condiţiile meteo nefavorabile, combinate cu incapacitatea aeroportului de a-şi imbunătăţi operaţiunile in condiţii de vizibilitate redusă. Varadi Jozsef, directorul general al Wizz Air a declarat că din aceste cauze a fost periclitată punctualitatea companiei şi au fost produse intreruperi, intărzieri şi anulări forţate ale unor zboruri.

Aceasta nu a fost singura cursă cu probleme in week-end, şi cursele Air France pe ruta Bucureşti - Paris fiind anulate din cauza grevei declanşate de insoţitoarele de zbor şi de personalul auxiliar.

×
Subiecte în articol: economic wizz wizz air