x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Zboruri ieftine către Maldive - unde să cauți oferte bune?

Zboruri ieftine către Maldive - unde să cauți oferte bune?

02 Iun 2022   •   12:22
Zboruri ieftine către Maldive - unde să cauți oferte bune?

Plaje albastre, lagune de nisip, palmieri, recife...așa arată destinația de vis pentru fiecare dintre noi. Maldive este un loc perfect pentru o vacanță de neuitat, în care poți experimenta o mulțime de activități pline de adrenalină. De la snorkeling, scufundări, la plimbări în bătaia apusului, în Maldive vei putea profita pe deplin de experiența unei călătorii tropicale. Însă pentru a te bucura de toate aceste minuni și activități euforice, caută un zbor ieftin către Maldive, care să îți lase suficient buget pentru o vacanță de vis.

Cât costă un zbor către Maldive?

În prezent, nu există companii aeriene care pleacă de pe aeroporturile din România care să aibă zboruri directe către Maldive. Cele mai multe au câte una sau două escale, în funcție de aeroportul din care vor decola. 

Atunci când vine vorba despre căutare de zboruri către Maldive și intervalurile de preț potrivite bugetului, există o varietate de companii aeriene, aeroporturi, precum și ore de zbor de care să ții cont, pentru a rezerva biletul de avion potrivit. 

În funcție de aeroportul din care vei pleca, prețurile pentru un zbor către Maldive variază. Astfel, pentru plecare de pe aeroportul Otopeni, din București, cea mai ieftină companie de zbor, Qatar Airways, percepe prețuri începând de la 656 EUR, la clasa economică. 

În schimb, dacă îți dorești să pleci din Cluj-Napoca, Turkish Airlaines alături de Tarom sunt cele mai ieftine companii de zbor ce oferă zbor către Maldive, iar biletele încep de la 1040 EUR, pentru clasa economică. Aceleași companii dispun de zboruri și de pe aeroportul din Timișoara, iar prețurile biletelor de avion pornesc de la 1140 EUR. 

Este important de știut faptul că prețurile variază în funcție de perioada din an, astfel că există posibilitatea ca în luna iulie, spre exemplu, să poți găsi bilete către Maldive, de pe aeroportul din Timișoara, la doar 1000 EUR. 

De menționat faptul că prețurile de mai sus sunt pentru zbor dus-întors dinspre România spre capitala Male din Maldive și oferă puncte de referință asupra celor mai ieftine zboruri către Maldive. 

Unde poți găsi bilete ieftine către Maldive?

O strategie bună pentru a obține cele mai ieftine tarife către Maldive, este să fii flexibil cu datele călătoriei. Pentru a găsi zboruri ieftine către Maldive, în funcție de perioada în care vei pleca și aeroportul de pe care vei decola, pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/co/mv/maldive ai posibilitatea selectării ofertelor potrivite bugetului și nevoilor tale. Ai opțiunea de a selecta bilete de avion pentru clasa economică, economică Premium, business sau clasa întâi, pentru a găsi cele mai bune oferte. 

Care este cel mai bun moment să zbori către Maldive?

Către Maldive, cea mai ieftină lună din an în care poți obține oferte excepționale, este februarie. Septembrie este luna în care poți călători cel mai ieftin, iar zilele de luni și marți, sunt printre cele mai accesibile ca și preț, în care poți zbura înspre spectaculoasa destinație de vacanță.

Cele mai scumpe zboruri sunt în zilele de weekend, iar lunile ianuarie, noiembrie și decembrie, sunt considerate sezonul de vârf, perioadă în care companiile aeriene solicită prețuri mai mari pentru biletele de avion. 

Tips & tricks pentru a găsi zboruri ieftine către Maldive

  • Caută bilete de avion ieftine, dus-întors către Maldive pe eSky.ro;
  • Rezervă cu câteva săptămâni înainte de a pleca pentru a obține un preț potrivit;
  • Evită sezonul de vârf ce începe din luna decembrie și se continuă până în martie-aprilie;
  • Alege zboruri către capitala Male, pentru că tind să fie mai ieftine și oferă acces rapid și facil către orice insule din Maldive;
  • Optează pentru zboruri în perioada de extrasezon (mai-octombrie) – tarifele pentru bilete de avion sunt mai mici, iar turiștii mai puțini;
  • Caută oferte în mijlocul săptămânii;
  • Creează alerte de preț în platformele dedicate, pentru a profita de cele mai bune oferte. 

Ce poți face odată ajuns în Maldive?

Dacă ți-ai planificat vacanța în Maldive, cu siguranță știi că există o mulțime de posibilități prin care te poți distra și relaxa. Cunoscut ca fiind locul perfect pentru luna de miere și o vacanță de neuitat, relaxarea este primul lucru pe care să îl faci odată ajuns în Maldive. Totuși, acest loc încântător are multe de oferit și este potrivit oricărui tip de călător. De la tururi de plimbare în Male, croaziere, până la wavesurfing, kitesurfing și windsurfing, safari de snorkeling sau norkeling pe nisip, vei reuși să te bucuri de experiența locală.

Maldive este cu siguranță un loc în care paradisul și-a făcut propriul cuib. Pentru a te asigura că vei ajunge în siguranță și în limita bugetului stabilit pentru vacanță, începe să cauți zboruri ieftine către Maldive, urmate de locuri de cazare spectaculoase și un itinerar pus la punct, pentru a bifa cât mai multe din acest paradis tropical. 

×