x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Iepuraşii de serviciu... la televizor

Iepuraşii de serviciu... la televizor

12 Apr 2012   •   20:18
Iepuraşii de serviciu... la televizor

Avem ochii luungi de basset, apasam pe butonul telecomenzii si, brusc, in camera incepe sa miroasa a cafea. Doamnelor si domnilor: Razvan si Dani, de serviciu si de Paste. Si a doua zi de Paste. Si a treia...In fine, v-ati prins...

● Jurnalul National: Care este cel mai original cadou pe care l-ai primit de Pasti? Dar pe care l-ati daruit?
● Dani: O casca de motocicleta, de endure, mi-am dorit-o si spre surpriza mea chiar am primit-o!
● Razvan: Am primit un pulover cu reni si cu Mos Craciun. O excursie in delta si o saramura de crap pe o insulita.

● Paste sau Craciun?
● Dani: Craciun.
● Razvan: Craciun (nr. Aha! Acum stim de ce Razvan a primit de Pasti pulover cu reni!)

● Daca va intalniti cu iepurasul de Pasti si aveti dreptul la o dorinta, care ar fi?
● Dani: Sa nu se mai planga oamenii pe care ii invitam la emisiune ca matinalul e o emisiune prea de dimineata
● Razvan: Sa vina mai des. (Rade)


Sotul ideal ar trebui sa aiba banii unui fotbalist sau creierul unui academician?
● Roxana Vancea: Sotul ideal ar trebui sa aiba creierul unui academician pentru a produce pentru familie… banii unui fotbalist!


Care ti se pare cel mai complicat/greu de preparat fel de mancare de Paste?
● Vladut: Cel mai complicat preparat – din punct de vedere al timpului de preparare mi se pare drobul de miel. Necesita fierbere, tocare si coacere, iar proportiile intre carne si verdeturi trebuie sa foarte bine alese.

Patru zile de editii speciale
De Paste, Antena 1 aduce distractia si mai aproape de telespectatorii sai. Razvan, Dani, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, vedetele "Te cunosc de undeva!', Gabriela Vranceanu Firea, Nae Lazarescu si Vasile Muraru le pregatesc romanilor patru zile de editii speciale.

Simona Gherghe va fi prima care le va aduce telespectatorilor distractia mai aproape, intr-o editie speciala Acces Direct, difuzata vineri, pe 13 aprilie, pentru ca seara Nae Lazarescu si Vasile Muraru sa le ofere romanilor premisele unei sarbatori reusite, cu mult umor de calitate si muzica pe toate gusturile.

Sambata, "Mireasa pentru fiul meu' ii va aduce pe romani mai aproape de deznodamantul celui mai iubit realityshow matrimonial din tara noastra. Seara, va fi din nou show pe scena "Te cunosc de undeva!' Cei opt concurenti vedeta vor da viata unor noi personalitati din lumea muzicii, insa acestea nu sunt toate surprizele pregatite de producatori.
Seara, de la ora 23.30, Antena 1 va transmite Slujba de Inviere.

In prima zi de Paste, Razvan si Dani le vor da trezirea romanilor, mai tarziu, de la ora 11.00 cu o editie speciala "Neatza la tara – editie internationala'. Delia, Andreea Balan, Celia, Dj Sava si Andreea, Pepe, Daniela Gyorfi, Petrica Matu Stioan, Constantin Enceanu se vor numara printre invitatii care le vor canta si inveseli dimineata de Paste romanilor.
Seara, Mihai Bendeac aduce portia saptamanala de comedie la "In puii mei', pentru ca mai apoi, Teatrul de Revista Constantin Tanase sa puna in scena un spectacol deosebit, ai carui protagonisti vor fi greii teatrului romanesc: Cristina Stamate, Alexandru Arsinel, Adriana Trandafir, Ana Maria Donosa, Stela Popescu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru si altii.

Razvan si Dani le dau intalnire romanilor si a doua zi de Paste, de aceasta data, de la ora consacrata: 08.00.
De la ora 13.00, Gabi Firea le-a pregatit romanilor o editie speciala Gabi Firea Show in care nume mari din muzica usoara romaneaca vor canta, in premiera, impreuna, Christos a inviat!. Ovidiu Komornyik, Angela Similea, Marcel Pavel, Dida Dragan, Alina Sorescu, Carmen Radulescu, Emilia Ditu, Nico, Gabriel Cotabita vor fi cei care isi vor uni vocile pentru a aduce in casele telespectatorilor Pastele asa cum se cuvine, cantand Christos a inviat!

×