x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Întâlnirile creative", la ediţia a treia

"Întâlnirile creative", la ediţia a treia

20 Noi 2011   •   21:00
"Întâlnirile creative", la ediţia a treia

"Intalniri creative" este numele conceptului prin care, o data pe luna, angajati ai Intact Media Group fac cunostinta cu oameni care au lucruri importante de impartasit, personalitati din diverse domenii, care povestesc experiente interesante mai putin cunoscute din viata lor profesionala.

Alpinistul Horia Colibasanu a fost primul invitat in Sala Ronda a noului sediu al trustului, a urmat apoi Chris Simion. Cea de a treia intalnire a angajatilor Intact a fost cu Sergiu Biris, General Manager-ul "You Tube-ului romanesc", Trilulilu. ro.

"Asa ni se spune, da, You Tube-ul romanesc, insa ne diferentiem ca suntem un proiect autohton, a carui comunitate este formata 100% din romani", a spus Biris audientei.  "Crocodilul sef" de la Trilulilu (supranumele cu care s-a ales multumita emblemei site-ului) este un exemplu pentru ca, la nici 30 de ani, a reusit sa puna pe picioare o afacere de succes. "Dar nu singur, a precizat el, la fel de importanta este echipa. E bine sa fii cu picioarele pe pamant, dar, uneori, sa ai si capul in nori."

×