x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Consiliul Concurenţei a autorizat achiziția de către Pavăl Holding unui pachet semnificativ de acțiuni la Farmacia Tei

Consiliul Concurenţei a autorizat achiziția de către Pavăl Holding unui pachet semnificativ de acțiuni la Farmacia Tei

20 Iul 2022   •   14:25
Consiliul Concurenţei a autorizat achiziția de către Pavăl Holding unui pachet semnificativ de acțiuni la Farmacia Tei

Consiliul Concurenţei a autorizat achiziția de către Pavăl Holding a unui pachet semnificativ de acțiuni la companiile Farmacia Tei și Bebetei.

Pavăl Holding a achiziţionat 30% din acțiunile Farmacia Tei şi Bebetei Investments Group, ceea ce îi va permite să controleze aceste companii, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei vare ca obiect principal de activitate vânzarea cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii, dintre care 5 în Capitală și una în Constanţa, precum şi online.

Bebetei Investments Group comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală şi produse destinate copiilor, prin 5 magazine, dintre care 4 în Bucureşti şi unul în Constanţa, precum şi online. Bebetei deţine în Bucureşti şi o drogherie.

Pavăl Holding desfăşoară activităţi de comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea şi subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

Consiliul Concurenţei a stabilit că această achiziție nu încalcă legile în domeniu şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

×