x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii De ce s-a blocat site-ul BVB

De ce s-a blocat site-ul BVB

de Razvan Voiculescu    |    25 Aug 2015   •   09:10
De ce s-a blocat site-ul BVB

Pagina de internet a Bursei de Valori București (BVB) a fost accesată cu dificultate luni după-amiază din cauza traficului ridicat. Reprezentantii BVB au precizat ca luni ”s-a inregistrat un numar de cinci ori mai mare de vizitatori concomitenti decat numarul obisnuit de utilizatori”.

”Website-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), www.bvb.ro, a inregistrat luni un numar de cinci ori mai mare de vizitatori concomitenti decat numarul obisnuit de utilizatori, iar activitatea intensa a pietei s-a reflectat si in numarul de mesaje de date care au fost procesate. Cele mai accesate pagini astazi au fost cele cu date de tranzactionare si statistici, accesate simultan de mii de vizitatori. Cei mai multi utilizatori au accesat www.bvb.ro de pe desktop.

Aceste aspecte au evidentiat un interes neobisnuit de ridicat al investitorilor si al potentialilor investitori fata de evolutia bursei din Romania in contextul evolutiei pietelor la nivel global de astazi. Sesiunea de tranzactionare de astazi a inregistrat doua recorduri absolute ca urmare a activitatii intense pe piata BVB: aproximativ 550.000 de instructiuni de ordine si 15,981 de tranzactii.

BVB a realocat resursele necesare pentru cresterea capacitatii website-ului in ceea ce priveste procesarea si transmiterea, astfel incat sa raspunda pe viitor cererii foarte ridicate de informatii venite din partea vizitatorilor website-ului sau”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de BVB.

×
Subiecte în articol: bvb