x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Immofinanz vinde către Speedwell două terenuri în nordul Bucureştiului

Immofinanz vinde către Speedwell două terenuri în nordul Bucureştiului

18 Iun 2018   •   15:05
Immofinanz vinde către Speedwell două terenuri în nordul Bucureştiului

Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, a semnat contractele de vânzare pentru două terenuri din zona de nord a Bucureştiului către dezvoltatorul imobiliar Speedwell Real Estate Development, potrivit unui comunicat al Immofinanz remis luni.

 

Cele două proprietăţi fac parte din portofoliul de terenuri ale companiei rezidenţiale Adama şi au o suprafaţă totală de peste 50.000 mp.

'Suntem încântaţi că am finalizat o nouă etapă în strategia noastră de a vinde proprietăţi care nu se identifică cu portofoliului nostru office şi de retail. Vom continua procesul de vânzare pentru portofoliul extins de terenuri premium deţinut de Adama, terenuri care sunt potrivite în special dezvoltărilor rezidenţiale', a declarat Fulga Dinu, country manager operations pentru Immofinanz România.

Speedwell este un dezvoltator imobiliar, cu accent Europa de Est şi în special România. Cele două proprietăţi fac parte din ansamblul Jandarmeriei Residence şi din complexul Jandarmeriei Office.

'Terenurile de pe strada Jandarmeriei reprezintă veriga lipsă în completarea portofoliului rezidenţial Speedwell pe segmentul premium de piaţă (...) Terenurile în sine vor fi deservite de facilităţi precum centre de retail, de relaxare şi zone office în vecinătatea directă. Una dintre aceste zone office este reprezentată de noul proiect de birouri Speedwell situat pe DN1', a declarant Didier Balcaen, manager general Speedwell.

Alte terenuri situate în Bucureşti sunt în proces de vânzare şi vor fi vândute în perioada următoare, a precizat Immofinanz. AGERPRES

 

×