x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii One United Properties cumpără pentru 65 mil. lei pachetul majoritar de acţiuni la Bucur Obor

One United Properties cumpără pentru 65 mil. lei pachetul majoritar de acţiuni la Bucur Obor

22 Noi 2021   •   09:20
One United Properties cumpără pentru 65 mil. lei pachetul majoritar de acţiuni la Bucur Obor

One United Properties (simbol bursier ONE), unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, a încheiat un acord de cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al Bucur Obor (simbol bursier BUCU).

Bucur Obor administrează centrul comercial cu acelaşi nume din Bucureşti, pentru suma de 65 de milioane de lei.

„Operăm în continuare şi colectăm chirii. Achiziţia Bucur Obor este parte din strategia noastră de a creşte ponderea chiriilor în profitul companiei. Deci nu vrem decât să avem mai multe chirii în portofoliu. Practic este o clădire închiriată care aduce chirii pentru acţionari“, declară Victor Căpitanu, co-CEO al One United Pro­perties, pentru ZF.

Dezvoltatorul evaluat de investitori la 2,9 mld. lei a achiziţionat indirect, prin intermediul companiei BO Retail Invest, participaţia de 54,4% care, conform datelor de la Bursa de Valori Bu­cureşti, este deţinută de Amadeus Group, societate controlată integral de Laurenţiu Posto­varu, potrivit datelor de la Confidas.ro.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: one united properties