x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Tranzactie IMPORTANTĂ pe piața românească. Carrefour a cumpărat Billa România

Tranzactie IMPORTANTĂ pe piața românească. Carrefour a cumpărat Billa România

22 Dec 2015   •   09:22
Tranzactie IMPORTANTĂ pe piața românească. Carrefour a cumpărat Billa România
Carrefour a cumpărat luni noapte reţeaua magazinelor BILLA într-o tranzacţie de aproape 100 de milioane de euro, potrivit mirsanu.ro.
 
Francezii de la Carrefour au semnat în noaptea de luni spre marţi la București achiziția Billa România în cadrul unei tranzacţii de aproximativ 96 – 97 mil. euro. Francezii lucrează în dosar cu bancherii de la SocGen, consultanţii de la EY şi avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii, iar vânzătorul are în echipă pe consultanţii Deloitte şi firmele de avocatură Schoenherr şi Pachiu & Asociaţii, scrie Mîrșanu.ro 

'Repartizate pe întreg teritoriul românesc, cele 86 de supermarketuri Billa România reprezintă o suprafaţă de vânzare totală de 83.000 de metri pătraţi. Datorită acestei achiziţii, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din România, întărindu-şi astfel oferta multiformat şi mergând totodată mai aproape de clienţii săi', se menţionează în comunicat.

Carrefour, al doilea grup de distribuţie mondial şi primul din Europa, are peste 380.000 de angajaţi în întreaga lume. 'Prezent în 35 de ţări cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifră de afaceri de 100,5 miliarde de euro în 2014', se precizează în comunicat.

×
Subiecte în articol: Carrefour Billa România