x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Jamie Oliver nu își mai poate susține afacerea cu lanțul de restaurante

Jamie Oliver nu își mai poate susține afacerea cu lanțul de restaurante

29 Oct 2018   •   18:59
Jamie Oliver nu își mai poate susține afacerea cu lanțul de restaurante

Jamie Oliver a afirmat că nu mai are bani pentru a-și susține restaurantele, după ce afacerile bucătarului italian s-au aflat în pragul falimentului, anul trecut, scrie Metro

Cheful italian spune că nu mai are cum să-și susțină afacerile, după ce a investit 12,7 milioane de lire, bani proprii, pentru a face față situației financiare dificile în care s-a aflat. 
Jamie Oliver spune că ar face același lucru, dacă s-ar ivi o altă ocazie asemănătoare în viitor, însă nu mai are aceleași resurse financiare. „Nu mai am bani. Am ajuns în punctul în care nu pot pune la bătaie cealaltă parte a afacerii și să risc joburile oamenilor care lucrează acolo”, a spus Jamie Oliver.
Bucătarul a declarat că el nu a ajuns la faliment și că face tot posibilul pentru a se menține pe linia de plutire, însă nu mai poate investi bani din buzunarul propriu.
Jamie Oliver a deschis primul restarant din lanțul de restaurante Jamie's Italian în 2008, însă de atunci a ajuns la a avea datorii de 71,5 milioane de lire sterline și a anunțat că anul acesta va închide 12 restaurante. Bucătarul are o avere estimată la 240 de milioane de lire sterline. 

×
Subiecte în articol: jamie oliver restaurante faliment