x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri La Antena 1 începe sezonul distracţiei

La Antena 1 începe sezonul distracţiei

de Cristiana Stamatescu    |    04 Sep 2011   •   21:00
La Antena 1 începe sezonul distracţiei

Dupa doua sezoane de emotie si suspans, incepand de astazi, telenovela "Narcisa Salbatica" asteapta telespectatorii Antena 1 sa se lase cuceriti din nou de autenticitatea si frumusetea povestilor sale de iubire. Si tot luni, telespectatorii vor putea revedea "’Neatza", "Acces Direct" si "Un Show Pacatos" la Antena 1. Cel mai frumos basm al timpurilor noastre, "Narcisa Salbatica", se intoarce cu un nou sezon, "Narcisa: Iubiri nelegiuite". Alaturi de personaje spectaculoase si aventuri, telespectatorii serialului vor avea parte de o surpriza de proportii: primul episod al serialului va putea fi urmarit luni, 5 septembrie, de la 20:20, atat la tv, cat si la cinema Movieplex (Plaza Romania), alaturi de vedetele preferate din telenovela.

Cel mai urmarit serial romanesc al momentului, "Narcisa Salbatica", revine in aceasta toamna la Antena 1 cu noi aventuri, dar si cu o noua distributie. Cel de-al treilea sezon al telenovelei, "Narcisa: Iubiri nele­giui­te", aduce in prim-plan actori noi, care se vor alatura veteranilor serialului, pentru "a tese" impreuna intrigi captivante si pentru a demonstra ca basmele pot prinde viata, chiar si pentru cei care au trecut prin intamplari mai putin fericite.

Pe langa scenariul deosebit, "Narcisa: Iubiri nelegiuite" va oferi pu­blicului si sansa de a cunoaste noi personaje si, bineinteles, noi actori cu povesti de viata interesante. Luni, 5 septembrie, cel mai urmarit serial din Romania se va difuza la Antena 1 de la 20:20, iar de marti, 6 septembrie, telespectatorii vor putea urmari serialul de la 22:00.

Mai multe studii au aratat ca pri­ma zi de lucru, dupa concediu, este cea mai grea. Razvan si Dani se pare ca stiu asta mai bine ca oricine si au decis ca luni, la prima editie din acest sezon "’Neatza cu Razvan si Dani", sa renunte la schimbatul de pijamale. Astfel, la 5 sptembrie, simpaticii matinali ii invita pe telespectatori, de la ora 8 fix, la o petrecere in pijamale. Si pentru ca la orice petrecere muzica e cea mai importanta, Razvan si Dani ii vor avea alaturi pe DJ Rihno si Silvia, Elena Gheorghe, Celia, DJ Sava si Andreea.

Fanii "Acces Direct" au motive de bucrie. De luni, 5 septembrie, echipa show-ului care ofera acces direct la cele mai fierbinti subiecte ale momentului revine din vacanta. Cu un decor nou, o echipa consolidata si cele mai bune exclusivitati, "Acces Direct" le promite telespectatorilor cel mai tare sezon de pana acum. Simona Gherghe a implinit un an la carma celui mai indragit show de dupa-amiaza si isi asteapta telespectatorii luni, de la ora 5 fix.

Maestrul serilor pacatoase, Dan Capatos, revine la Antena 1. Cu elemente noi de decor si grafica, dar mai ales cu cele mai fierbinti subiecte, "Un Show Pacatos" ii va tine treji pe telespectatori pana tarziu dupa miezul noptii. De luni, 5 septembrie, de la 23:50, telespectatorii se vor putea bucura de un nou sezon, condimentat de subiectele ce tin prima pagina a ziarelor, dar si de prezenta frumoaselor asistente ale lui Dan Capatos.

×
Subiecte în articol: mass media