x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Lucian şi Cosmina

Lucian şi Cosmina

de Adriana Vaduva    |    07 Apr 2011   •   18:58
Lucian şi Cosmina

160192-03-07tv-16.jpgSurprizele se vor ţine lanţ sâm­bă­tă, 9 aprilie, începând cu ora 19:30, când se împlinesc 4 ani de când exis­tă Antena 2. Şi pentru că va fi o ani­­ver­sare „la patru ace”, i-am „convo­cat” în ţinută de gală pe cei mai noi membri ai echipei, Cosmina Păsărin şi Lu­cian Mîndruţă. Le-am propus şi un joc, să facă „schimb virtual” de emisiuni.

•  Cosmina, despre ce „nimic im­portant” ai vrea să discuţi şi alături de ce invitaţi?

Viaţa mea se învârte, inevitabil, prin prisma joburilor de MC, dar şi a emisiunii pe care o moderez, „Face2Face”, în lumea muzicii. Aşadar, mi-aş dori să discut tot despre muzică, acest „nimic important”, iar ca invitaţi i-aş chema pe Armin van Buuren şi Tiesto.

• Lucian, tu ce piese ai pune „face2face”?

Această întrebare presu­pune ca eu să mă uit la emisiunea Cos­minei şi ea la a mea (...). Dar dacă in­sistaţi, n-am să pretind că ştiu de­spre ce e vorba şi-am să vă dau trei me­lo­dii din tinereţea mea care cred că mai merită ascultate: Corey Hart – „Boy în the Box”; Rollingstones – „One Hit (to the body)”; Steeve Miller Band – „Abracadabra”.

•  Cum ar arăta un top 3 al celor mai tari „oops-uri” din ­show-biz-ul autohton?

Cosmina: 1. N-aş vrea să mă limitez doar la show-biz, ca să pot pune pe primul loc wikiLeaks-uri­le. 2. Divorţul Oanei de Pepe. Sincer, nu mă aşteptam ca ei doi să se des­partă. 3. Faptul că Irinel Columbeanu o denigrează acum pe Monica. Lu­cian: 1. Pierderea de sarcină. Dacă ar fi să luăm doar vedetele, starea me­di­cinei româneşti e deplorabilă. În Ro­mânia, una din două vedete pierde sarcina – e o situaţie mai proastă chiar decât în Congo sau Malawi! 2. Divorţul tv. Când două vedete se căsătoresc, îţi trebuie un kil de lămâie să consumi declaraţiile de la nuntă. Când divor­ţea­ză, îţi trebuie detergent şi serveţele absorbante, pentru că mizeria umană pătează şi ea. Mi se pare însă că văd o geană de lumină la orizontul Tribu­na­lului Bucureşti: unii au început să se plictisească. Aştept ceva nou. 3. Ignoranţa ştiinţifică. Ştiu că tabloidele se ocu­pă cu sfârşitul lumii, însă argumen­tele ştiinţifice pe care le aduc sunt chiar pentru proşti. Stele neutronice care ne omoară din capătul ălălalt al galaxiei, supernove care explodează lângă soare, în ciuda faptului că acolo, acum, nu e nici o altă stea, cutremure prevăzute de babe isterice şi trimise peste noi ca ştiri sigure. Culmea a fost chestia cu luna apropiată acum câteva săptămâni, când site-uri de ştiri serioase au anunţat, fără nici un deranj, că ur­mea­ză erupţii vulcanice, cu­tremure şi tsunami. Nu ştiu, chiar i-am abandonat complet pe cei cu mai mult de doi neuroni?

•  Care a fost cel mai „incomod” invitat?

Lucian: Au fost mai mulţi. Venera Arapu, pentru că a preferat răspunsuri scurte, câteodată formate dn trei-cinci silabe, pentru că n-a marşat în nici un fel la apelurile mele disperate de a descrie situaţii şi în­tâmplări. Dar o ştiam deja de la un alt interviu şi n-am luat chestia asta personal, pur şi simplu e o persoană mai retrasă... Apoi Stela Popescu, lângă care n-am mai avut pur şi simplu loc, e o persoană cu mult mai vocală decât mine... Cei mai incomozi au fost însă de departe cei care au lipsit, şi între ei l-aş pune pe Andrei Pleşu, care îmi stă şi acum într-un colţ al minţii în fiecare seară...

Cosmina: Până acum am avut noroc doar de oameni cool, de cuvânt, care ştiu ce înseamnă profesio­nalismul. În gene­ral, artiştii care vin în emisiunea mea, „Face 2 Face”, sunt oameni cu o anumită conduită profesională, cu o carieră bogată în spate şi care sunt dornici să povestească cele mai interesante întâmplări care au loc la filmările videoclipurilor lor.

×
Subiecte în articol: mass-media