x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Marele Premiu pentru "cele mai urmărite talk-show-uri”, câştigat de Antena 3. “Craciun in familie” de la Antena 1, cu Gabriela Vranceanu Firea, premiat de APTR

Marele Premiu pentru "cele mai urmărite talk-show-uri”, câştigat de Antena 3. “Craciun in familie” de la Antena 1, cu Gabriela Vranceanu Firea, premiat de APTR

29 Mai 2012   •   11:42
Marele Premiu pentru "cele mai urmărite talk-show-uri”, câştigat de Antena 3. “Craciun in familie” de la Antena 1, cu Gabriela Vranceanu Firea, premiat de APTR

Antena 3 a castigat, luni seara, Marele Premiu APTR 2012, pentru "cele mai urmarite talk-show-uri'. Televiziunea de stiri a Grupului Intact a mai primit patru premii, la tot atatea categorii, iar Antena 1 a castigat la categoria “Prezentator/ Realizator', prin Gabriela Vranceanu Firea, pentru emisiunea “Craciun in familie'. Premiile Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania au ajuns la cea de a XXII-a editie.

Talk-show-urile pentru care Antena 3 a castigat Marele Premiu APTR sunt “100 de minute' (prezentator- realizator Alessandra Stoicescu), “Punctul de Intalnire' (prezentator - realizator Radu Tudor), “Sinteza Zilei' (prezentator - realizator Mihai Gadea), “Subiectiv' (prezentator – realizator Razvan Dumitrescu), “Exces de Putere' (prezentator – realizator Oana Stancu) si “Secvential' (prezentator – realizator Adrian Ursu). Premiul a fost inmanat de Mircea Diaconu, ministrul Culturii. 'A fost televiziunea care ne-a tinut in priza tot anul 2011', au spus membrii juriului.

Mihai Gadea, directorul Antena 3, a declarat, la decernarea premiilor: “Vreau sa le multumesc foarte mult colegilor mei, vreau sa multumesc telespectatorilor Antenei 3, cei care ne-au oferit in permanenta, prin audienta uriasa, siguranta ca putem continua. Daca numarul telespectatorilor ar fi fost mai mic, si noi am fi fost mai usor de redus la tacere'.
Antena 3 a fost laureata la alte patru importante categorii.

Premiul Jean Louis Calderon pentru Petre Nechita, Simona Botog si Carmina Othman, pentru transmisiile din Piata Universitatii.

Premiul pentru ancheta - Observator, reporter George Colgiu - 'Posta romana, jaf fara sfarsit' si Antena 3 - Ionut Cristache, cazul Daniela Andreescu.

Premiul pentru imagine, Cristian Tamas pentru 'Pe un picior de iad', reportaj "In Premiera".
Premiul pentru reportaj i-a revenit echipei de la emisiunea 'In premiera'.

Gabriela Vranceanu Firea se afla la al cincilea premiu APTR din cariera, dar la primul pentru Antena 1, in calitate de realizator – prezentator al unui show de divertisment. “Diploma pe care am primit-o luni seara este extrem de valoroasa pentru mine, deoarece imi este acordata de o prestigioasa organizatie, Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania. Sunt onorata si fericita ca am primit acest premiu, mai ales ca marcheaza evolutia mea profesionala intr-un domeniu nou, cel al divertismentului. II sunt recunoscatoare publicului meu fidel, juriului si sotului meu care, pe langa tot suportul emotional, a stat si singur in casa, cu bebelusul de 8 zile, cat am fost eu la Gala APTR', a spus vedeta Antenei 1.

×