x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat rezultatele Start-Up Nation 2018-2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat rezultatele Start-Up Nation 2018-2019

03 Iun 2019   •   17:19
Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat rezultatele Start-Up Nation 2018-2019

 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) a publicat lista celor 13.005 aplicanți care au fost declarați admiși ori respinși de la finanțare, la cea de-a doua ediție a programului Start-Up Nation 2018. Aceștia urmează să primească pe adresele de corespondență scrisorile de acceptare de principiu la finanțare și cele de respingere, cu motivele care condus la această decizie. 

"Pentru a rămâne în grafic, le transmit antreprenorilor să pregătească la timp documentele necesare. Prin acest tip de parteneriat şi ediţia Start-Up Nation 2018 va fi una de succes", a precizat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea. 

Firmele acceptate de principiu la finanţare şi în limita bugetului alocat vor fi contactate de echipele agenţiei regionale de care aparţin pentru a fi programate la semnarea acordului de finanţare. Cele respinse pot depune contestaţie în termen de 5 zile calendaristice de la data transmiterii actului administrativ pe adresa Agenţiei regionale pentru IMM-uri, Atragere de Investiţii şi Promovare Export. Motivele respingerilor sprivesc neîndeplinirea condiţiilor din punct de vedere administrativ şi al eligibilităţii, veridicităţii şi conformităţii informațiilor înscrise în Planul de afaceri online cu documentele justificative depuse. 

În ediția 2018-2019 a programului Start-Up Nation vor putea fi finanțate 10.000 de firme, iar bugetul total se ridică la 2 miliarde de lei. 

×