x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mobila la comandă, din ce în ce mai căutată (publicitate)

Mobila la comandă, din ce în ce mai căutată (publicitate)

05 Dec 2011   •   09:45
Mobila la comandă, din ce în ce mai căutată (publicitate)

Mobila la comanda reuseste sa atraga din ce in ce mai multe persoane datorita avantajelor pe care le ofera comparativ cu mobila standard. Principalul avantaj consta in posibilitatea de a-ti decora locuinta cu un mobilier personalizat atat ca model, cat si ca material, nuante sau accesorii. In functie de bugetul pe care il poti aloca acestei investitii, consultantul tau VreauMobila.ro te poate ajuta sa obtii un produs adaptat spatiului pe care il ai.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor, magazinul online de mobila VreauMobila.ro a inteles nevoia clientilor sai de a-si decora locuintele cu mobilier personalizat in functie de preferintele si nevoile acestora. In prezent flexibilitatea ofertei pentru mobila la comanda, calitatea mobilierul, creativitatea ce poate fi exploarata de catre client, valorificarea spatiului, sunt doar o parte din motivele pentru care mobilierul la comanda are din ce in mai multi adepti.

In cazul in care intentionezi sa iti cumperi mobilier din pal sau mdf, ca si varianta alternativa fata de mobilierul din lemn, un consultant VreauMobila.ro iti va oferi consultanta gratuita pe tot parcursul proiectului. Pornind de la propria ta schita sau de la schita realizata in colaborare cu agentul VreauMobila.ro, propria ta mobila la comanda va prinde contur. Pe langa mobilier oferta magazinului mai cuprinde si o gama variata de saltele, canapele, scaune, electrocasnice si decoratiuni.

Prin propria retea de autoutilitare echipate corespunzator in functie de anotimp cu anvelope vara si anvelope iarna, VreauMobila.ro ofera clientilor sai transport si montaj gratuit. VreauMobila.ro impreuna cu partenerul sau, magazinul online de anvelope www.anvelope.ro, reuseste sa fie la curent cu ultimele noutati in domeniul online pentru a ii oferi in final clientului, cat mai multe alternative.

×
Subiecte în articol: mass-media