x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord

O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord

04 Iun 2016   •   09:27
O ferigă bănățeană, de interes pentru industria farmaceutică din Coreea de Nord

România are multe resurse nefolosite, iar unele dintre ele ar putea chiar salva vieți. Bunăoară, o varietate de ferigă care crește în apropierea unui sat bănățean a stârnit interesul căutătorilor de... remedii pentru bolnavii de cancer. Cum s-a întâmplat asta și ce șanse sunt ca povestea asta să devină una de succes pentru locuitorii acestui sat?

Experţii din Coreea de Nord doresc să iniţieze afaceri cu o comună din Timiș. O delegație de la Ambasada Coreii de Nord în România a efectuat o vizită în localitatea timișeană Curtea.

Potrivit Nicoletei Grecu, promotor al comunei Curtea, nord-coreenii sunt interesați de feriga care crește pe pășunile din jurul comunei pentru a o folosi în producerea unui leac pentru cancer.

Nicoleta Grecu, promotorul comunei Curtea, a mai declarat că feriga oricum nu este folosită, fiind tăiată de către cei care au concesionat pășunea și apoi este arsă.

.......................

Află mai mult despre șansele pe care le are feriga timișeană ca să devină sursă pentru tratamentre naturiste ale cancerului.

Te-ar mai putea interesa si:

10 lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus. Atenție, îți vor da lacrimile!

×