x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Angajări la stat. Salariile pot ajunge la 37.000 de lei lunar. Care sunt condițiile

Angajări la stat. Salariile pot ajunge la 37.000 de lei lunar. Care sunt condițiile

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   13:00
Angajări la stat. Salariile pot ajunge la 37.000 de lei lunar. Care sunt condițiile

Deși guvernul a blocat angajările la stat există posturi disponibile în anumite instituții publice. Salariile pot ajunge la 37.000 de lei lunar.

În perioada următoare se fac angajări la o instituție importantă de stat, iar cei care sunt interesați trebuie să îndeplinească unele condiții.  

Într-un comunicat de presă emis de ​Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), este anunțată scoaterea la concurs a trei posturi de specialiști în tehnologia informației (IT-iști), respectiv expert hardware și virtualizare, expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps).

Candidații care vor reuși la concurs pot încasa salarii lunare de peste 37.000 de lei brut.

”Nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5×7.567 lei)”, potrivit CNAS, notează HotNews.ro.

Condiții de participare la concurs

-să fie absolvenți de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT;

-să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor;

-să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/baze de date.

Mai multe detalii legate de tematica și bibliografia concursului, atribuțiile posturilor scoase la concurs și criteriile de evaluare a activității, pot fi analizate pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea ”Informații publice”, sub-secțiunea ”Posturi vacante”, transmite Antena3CNN.

×
Subiecte în articol: angajari salariaţi stat cnas IT programator