x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Angajaţi să aibă grijă de natură pe litoral

Angajaţi să aibă grijă de natură pe litoral

de Diana Scarlat    |    25 Iun 2009   •   00:00
Angajaţi să aibă grijă de natură pe litoral

Angajaţii hotelurilor ar trebui să aibă grijă de acum şi de natură, nu doar de nevoile turiştilor. Ieri a fost certificat primul hotel eco de pe litoralul românesc, în staţiunea Mamaia. Urmează şi altele.



Unic în România, sistemul Eco a fost certificat la Hotelul Vega, principiul guvernând toate procesele care se desfăşoară în cadrul acestuia.

"Să lucrezi eco înseamnă să demonstrezi grijă pentru om şi pentru natură. Este un proces de educaţie, de conştientizare a faptului că acţiunile noastre au impact asupra naturii. Încercăm permanent să reducem acest impact asupra mediului, să monitorizăm cu atenţie fiecare proces în parte şi să ne stabilim un set de indicatori care să garanteze siguranţa şi calitatea.

Întreaga echipă a înţeles importanţa desfăşurării unui proces economic profitabil în armonie cu natura. Utilizăm ca instrumente de informare documente interne, Eco Info, care contribuie la asumarea comportamentului dorit în rândul salariaţilor", explică reprezentanţii hotelului.

Angajaţii participă la un program de instruire ecologică şi aplică proceduri şi instrucţiuni de lucru, toate acestea pentru a deveni în primul rând ei conştienţi de avantajele, de importanţa şi de eficienţa respectării principiilor Eco-Hotel, ajutându-şi apoi clienţii să respecte natura.

×