x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Peste 5.000 de locuri de muncă sunt disponibile în București

Peste 5.000 de locuri de muncă sunt disponibile în București

12 Dec 2019   •   12:23
Peste 5.000 de locuri de muncă sunt disponibile în București

Bucureştenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege dintre cele 5.088 de posturi vacante aflate în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), informează instituţia.
Peste jumătate din numărul total de locuri de muncă disponibile în perioada 12 - 18 decembrie sunt adresate muncitorilor calificaţi, respectiv 3.321.
Totodată, 237 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 568 celor cu studii medii, iar 962 pentru muncitorii necalificaţi, potrivit datelor furnizate de agenţii economici.

Printre locurile de muncă pentru persoanele cu studii superioare se numără 11 oferte de şef birou/serviciu financiar-contabilitate, şapte oferte de manager, 32 de oferte de şef departament produse alimentare/nealimentare.

Persoanele cu studii medii au de ales, printre altele, dintre 32 de locuri de muncă pentru agenţi de vânzări, 76 de oferte pentru agent servicii client sau 41 de oferte de mercantizor.

Pentru muncitori calificaţi sunt disponibile 71 de posturi de asistent maternal, 863 oferte pentru lucrător comercial şi 814 oferte ce vizează agenţi de securitate.

Deoarece baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, AMOFM publică zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de angajatori, menţionează sursa.

AMOFM Bucureşti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: AMOFM