x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Sfaturi utile pentru găsirea unui loc de muncă

Sfaturi utile pentru găsirea unui loc de muncă

29 Ian 2018   •   00:49
Sfaturi utile pentru găsirea unui loc de muncă

Nu este cel mai bun moment ca să rămâi fără serviciu. În această perioadă, firmele depun eforturi mari ca să îşi păstreze angajaţii, iar multe dintre planurile de dezvoltare implică valorificarea eficientă a forţei actuale de muncă şi mai puţin angajarea de oameni noi.

Totuşi, pentru posturile disponibile, angajatorii caută oameni specializaţi, capabili să livreze rezultate imediat. Potrivit specialistilor în resurse umane, îşi vor găsi mai repede un loc de muncă persoanele care sunt dispuse să facă mici compromisuri din punctul de vedere al responsabilităţii sau al pachetului salarial.

Persoanele aflate într-o astfel de situaţie trebuie să nu îşi piardă speranţa şi încrederea în forţele proprii, să continuie căutările şi într-un final să facă alegerea potrivită, pentru a-şi asigura o colaborare de durată.

În căutarea şi identificarea joburilor disponibile urmăreşte site-urile şi ziarele cu anunturi de angajare şi trimite CV-uri către agenţiile de recrutare. O altă sursă bună de identificare a joburilor vacante este să urmăreşti site-urile companiilor care activează în domeniul în care tu ai experienţă.

Specialistul în resurse umane spune că o mare atenţie trebuie acordată..................

Citeste mai departe AICI

×