x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Povestea cămăşii albe pe înţelesul tuturor

Povestea cămăşii albe pe înţelesul tuturor

05 Apr 2012   •   12:25

Stim cu totii, barbati si femei, despre "little black dress" si importanta sa in garderoba feminina. Poate nu multi dau insa atentie camasii albe si importantei sale pentru garderoba masculina.

Camasa alba constituie pentru barbati echivalentul "little black dress", adica un "must have". Povestea sa, spusa acum si in Romania de un producator italian faimos din domeniul modei, reprezinta povestea barbatului care stie sa aleaga de fiecare data cele mai potrivite haine, indiferent de semnificatia momentului.

Acest simbol vestimentar merita, considera Bigotti, un eveniment al sau si o oferta impresionanta pentru clienti. Totul sub "umbrela" povestii. Tot ca parte a acestei campanii, se lanseaza un ghid de stil masculin, conceput sub forma unei serii cu mai multe episoade, care are ca obiectiv promovarea unei imagini impecabile, printr-o tinuta vestimentara corecta, ce poate fi obtinuta prin respectarea valorilor calitatii si elegantei, accentuand astfel puterea tinutei masculine.

Pentru ca exista si cateva reguli pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca atunci cand poarta o camasa alba.

Gulerul, de exemplu, este o componenta esentiala in alegerea camasii. Dimensiunea lui trebuie sa se preteze fizionomiei celui care o poarta si, odata incheiat, trebuie sa ofere o oarecare lejeritate, pastrandu-se o distanta de aproximativ doi centimetri fata de gat.

Manseta este un alt element-cheie. Aliniate corect, manseta, cu sau fara butoni, maneca sacoului si un ceas bine ales, sunt cele trei elemente care ofera alura si respectul. Indiferent de situatie, se recomanda ca manseta sa se intrevada pret de doua degete in afara sacoului.

Stim cu totii, barbati si femei, despre "little black dress" si importanta sa in garderoba feminina. Poate nu multi dau insa atentie camasii albe si importantei sale pentru garderoba masculina. Camasa alba constituie pentru barbati echivalentul "little black dress", adica un "must have". Povestea sa, spusa acum si in Romania de un producator italian faimos din domeniul modei, reprezinta povestea
barbatului care stie sa aleaga de fiecare data cele mai potrivite haine, indiferent de semnificatia momentului. Acest simbol vestimentar merita, considera Bigotti, un eveniment al sau si o oferta impresionanta pentru clienti. Totul sub "umbrela" povestii. Tot ca parte a acestei campanii, se lanseaza un ghid de stil masculin, conceput sub forma unei serii cu mai multe episoade, care are ca obiectiv promovarea unei imagini impecabile, printr-o tinuta vestimentara corecta, ce poate fi obtinuta prin respectarea valorilor calitatii si elegantei, accentuand astfel puterea tinutei masculine. Pentru ca exista si cateva reguli pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca atunci cand poarta o camasa alba.

×