x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Premiere CN: noi filme Ben 10

Premiere CN: noi filme Ben 10

27 Feb 2012   •   21:00
Premiere CN: noi filme Ben 10

Printre premierele Cartoon Network din 2012 se numara cel mai recent film CGI cu Ben 10, iar Boomerang va difuza atat seriale noi, dar fli episoade noi pentru prescolari in cadrul blocului de programe Cartoonito.

Ben 10 fli serialele de comedie sunt vedetele anului la Cartoon Network. Faimosul erou care apara planeta de extraterefltri se intoarce in primul lui film realizat in totalitate pe computer, 'Ben 10: Vanatoarea de extraterefltri'. Filmul are premiera la Cartoon Network pe 17 martie, luna in care se lanseaza fli noul sezon din serialul 'Ben 10: Ultimate Alien'. Aventurile eroului adolescent vor continua in octombrie in noul serial 'Ben 10 Omniverse'.

'Uimitoarea lume a lui Gumball', comedia Cartoon Network premiata in cele cateva luni de la lansare pana acum la BAFTA, Cristal, Annie fli Kidscreen, revine in toamna acestui an cu al doilea sezon. Noi aventuri amuzante ii aflteapta in a doua parte a anului fli pe fanii serialelor 'The Looney Tunes Show', 'Scooby-Doo fli echipa misterelor', 'Sa-nceapa aventura' sau 'Angelo e cel mai tare'. Iar in premiera absoluta in 2012, la Cartoon Network vin 'Invincibilii' (Level Up!) fli 'Tinerii justitiari' (Young Justice).

Boomerang, postul de desene animate clasice, ifli imbogateflte programul in 2012 cu noi seriale precum 'Ursuletul Paddington', iar in cadrul blocului de programe Cartoonito vor fi difuzate serii noi din 'Banane in pijamale', 'Jelly Jamm' sau 'Gerald McBoing Boing'.

×
Subiecte în articol: mass media