x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Programele Student Invest și Family Start, din nou accesibile studenților și tinerelor familii

Programele Student Invest și Family Start, din nou accesibile studenților și tinerelor familii

de Redacția Jurnalul    |    10 Noi 2023   •   19:15
Programele Student Invest și Family Start, din nou accesibile studenților și tinerelor familii
Sursa foto: cris180/Getty Images/iStockphoto

Programele guvernamentale Student Invest și Family Start sunt, din nou, la dispoziția studenților și tinerelor

Potrivit ministerului, vineri au fost acordate primele garanții de stat pentru credite aprobate în cadrul programului guvernamental Family Start.

„Libra Internet Bank și Banca Cooperatistă Jiul din Târgu Jiu sunt primele instituții de finanțare care au transmis Fondului Român de Contragarantare SA (FRC) mai multe solicitări de garantare. Băncile care au subscris plafoanelor de garantare disponibile în 2023 care primesc și analizează solicitările potențialilor beneficiari sunt următoarele: CEC Bank, EXIM Banca Românească, Libra Internet Banking, Techventures Bank, Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP și marea majoritate a Băncilor Cooperatiste afiliate acesteia”, au anunțat reprezentanții ministerului.

Student Invest și Family Start sunt destinate să fie un sprijin financiar pentru studenți sau familii prin acordarea de împrumuturi de maximum 75.000 lei, respectiv maximum 150.000 lei, cu garanții, dobânzi și comisioane aferente creditelor, subvenționate de stat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: programe studenţi familii