x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Radio ZU este cel mai puternic brand media pe piaţa radio din România

Radio ZU este cel mai puternic brand media pe piaţa radio din România

09 Sep 2011   •   12:16
Radio ZU este cel mai puternic brand media pe piaţa radio din România

Postul de radio la care Daniel Buzdugan si Mihai Morar dau trezirea in fiecare dimineata este inca o data lider de clasament. Radio ZU este cel mai puternic brand radio din Romania. Pozitia este confirmata in studiul recent lansat de catre revista Biz si Unlock Market Research in cadrul conferintei BrandRo.

Studiul a avut ca misiune masurarea influentei marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate din partea consumatorilor. Faptul ca ZU este lider de clasament pe segmentul radio dovedesste ca la cel mai vesel radio din Romania ascultatorul conteaza. ZU stie sa vorbeasca pe limba lui, si mai mult de atat, stie sa asculte de el. Aceasta este temelia pe care a fost construit Radio ZU. Pozitiile urmatoare ale topului sunt ocupate de Kiss FM, Radio 21 si Europa FM.

In clasamentul general dedicat brandurilor de media, Radio ZU ocupa a treia pozitie. Forza ZU se simte in fiecare dintre ascultatori si ia amploare de la o zi la alta. Pentru ca la ZU este starea de bine, si chiar acum, la ZU este cel mai tare sezon din istoria radioului.

×
Subiecte în articol: mass media