x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă România Inteligentă, o nouă emisiune marca Antena 3 care arată că şi în România se poate trăi "ca afară"

România Inteligentă, o nouă emisiune marca Antena 3 care arată că şi în România se poate trăi "ca afară"

25 Noi 2021   •   18:09
România Inteligentă, o nouă emisiune marca Antena 3 care arată că şi în România se poate trăi "ca afară"

România Inteligentă, o nouă emisiune marca Antena 3, vine cu soluţii inteligente pentru problemele de zi cu zi ale fiecărui român, dar şi cu exemple care arată că se poate trăi şi în România "ca afară".

România inteligentă – un nou proiect media al Antena 3, se lansează vineri, 26 noiembrie, de la ora 16:30, cu emisiunea săptămânală prezentată de Cătălina Porumbel și Adrian Ursu.

România Inteligentă este mai mult decât o simplă emisiune TV. România Inteligentă este un nou produs media integrat, cu acoperire 360 (TV, online, print, radio, seminarii și gală - eveniment) despre soluțiile inteligente de servicii publice, de digitalizare în sectorul privat și în cel instituțional, despre alternative moderne și inovative pentru managementul traficului sau al deșeurilor sau utilizări ale Inteligenței Artificiale și metode de reformare a relației cu cetățeanul - contribuabil.

Zi de zi, o rubrică matinală, difuzată de la 09:40, va aduce speranța că se poate trăi și în România "ca afară", dar şi exemple și bune practici din prezent la soluții pentru un viitor imediat.

De la semafoarele deștepte care măsoară lungimea cozii, la școli care nu consumă niciun strop de energie, de la deșeurile care dispar miraculos și devin fie energie, fie obiecte cu o nouă utilitate, până la soluții digitale care închid devinitiv ghişeele în fața cărora ne-am cocoșat ani la rând sau la trotuarele și băncile din parc ultratehnologizate.

Toate ne vor oferi șansa unei vieți mai confortabile și mai sănătoase. Iar România inteligentă le va aduce în fiecare zi, spectaculos și elocvent, pentru fiecare român.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă