x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Uraganul Sandy a închis site-ul Huffington Post

Uraganul Sandy a închis site-ul Huffington Post

30 Oct 2012   •   15:27
Uraganul Sandy a închis site-ul Huffington Post

Site-ul de ştiri Huffington Post a fost închis din cauza defecţiunilor tehnice cauzate de uraganul Sandy.

"Încercăm să facem site-ul funcţional din nou. Echipa de ştiri, care are redacţii în SUA şi în alte ţări, monitorizează ce se întâmplă şi va transmite cele mai recente informaţii despre furtună. De asemenea, informaţiile vor fi postate şi pe conturile de pe Twitter şi Facebook", scrie în mesajul postat pe homepage.

Situaţia este fără precedent: Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric. Superfurtuna Sandy ameninţă în total 50 de milioane de vieţi.

13 oameni au murit până acum din cauza intemperiilor şi peste 6 milioane de persoane au rămas fără electricitate, în 10 state. Regiunea cea mai grav afectată este New Jersey - care a fost lovită în plin, chiar de ochiul furtunii.

Consiliul de Securitate ONU şi-a anulat reuniunile, preşedintele Barack Obama şi-a amânat deplasările, sute de mii de oameni au fost evacuaţi, iar mii de curse aeriene au fost blocate. În 12 state americane a fost decretată starea de urgenţă.

Preşedintele Barack Obama i-a îndemnat pe locuitori să ţină seama de apelurile la evacuări şi precauţie lansate de autorităţi. Obama şi-a întrerupt campania electorală din cauza uraganului şi a spus că "prioritatea nr.1" este de a se asigura că vieţile oamenilor sunt salvate.

×
Subiecte în articol: uragan sandy furtuna Huffington Post