x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “Te pui cu blondele?” a fost aseară lider de audienţă

“Te pui cu blondele?” a fost aseară lider de audienţă

29 Mar 2012   •   11:27
“Te pui cu blondele?”  a fost aseară  lider de audienţă

Cel mai longeviv format de tip quiz reprezinta in continuare prima optiune pentru telespectatori. 1.607.000 romani din mediul urban au privit aseara, in minutul de aur, confruntarea dintre Corneliu Vadim Tudor si armata blondelor. Dan Negru ramane liderul divertismentului de calitate.

In editia de miercuri seara a emisiunii "Te pui cu blondele?', invitatul special al lui Dan Negru a fost Corneliu Vadim Tudor, chiar daca nu le-a invins pe blonde, le-a oferit o lectie de cultura generala si a condimentat emisiunea cu replicile sale acide si chiar cu un pamflet, scris anume pentru Dan Negru. Toate acestea au tinut in fata telespectatorilor cei mai multi romani, impunand postul Antena 1 pe primul loc in clasamentul televiziunilor din Romania.

Emisiunea prezentata de Dan Negru a inregistrat aseara un rating mediu de 9.3 procente la nivel urban si o cota de piata de 17.7%, Antena 1 devansand astfel postul Pro Tv care la nivelul aceluiasi target si in acelasi interval orar a inregistrat doar 6.5% rating si 12.4 share. Locul al treilea in clasamentul audientelor a fost ocupat de postul Sport.ro, cu o audienta medie de 4.1 procente.

In minutul de aur 22.08, Antena 1 a fost urmarita de 1.607.000 de telespectatori din mediul urban, un numar de aproape patru ori mai mare decat al celor care la aceeasi ora urmareau programul oferit de Pro Tv.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: mass media