x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Televiziunea naţională de turism Travel Mix – prezentă la Convenţia de Comunicare prin Cablu

Televiziunea naţională de turism Travel Mix – prezentă la Convenţia de Comunicare prin Cablu

16 Noi 2011   •   10:05
Televiziunea naţională de turism Travel Mix – prezentă la Convenţia de Comunicare prin Cablu

Televiziunea nationala de turism -Travel Mix - participa la cea de-a 16-a editie a Conventiei de comunicare prin cablu (15-16 noiembrie 2011) – cel mai important eveniment din cadrul industriei romanesti de cablu. Directorul general, Laurentiu Megelea, a subliniat importanta unui canal de turism romanesc, atat pentru telespectatori, cat si pentru cei care activeaza in acest sector si a multumit tuturor partenerilor care ne-au fost alaturi inca de la inceput.

Laurentiu Megelea a explicat tuturor expozantilor care este obiectivul Travel Mix - acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc., de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice, de a oferi suportul celor care activeaza in acest sector si, nu in ultimul rand, de a contribui la dezvoltarea generala a Romaniei, printr-o promovare cat mai buna a obiectivelor turistice romanesti si atragerea unui numar cat mai mare de turisti.

“Conventia de comunicare prin cablu' este un eveniment anual exclusiv, care se adreseaza leaderilor din industria comuncatiilor, unde profesionistii, reprezentantii autoritatilor publice, persoane juridice, actionari, se intalnesc si discuta despre eventualele oportunitati de afaceri in domeniu. Este cel mai mare eveniment din Romania, dedicat acestei industrii.

In acest an, “Conventia de comunicare prin cablu' asigura oportunitati excelente pentru promovarea retelelor, produselor si serviciilor, prin standurile din cadrul expozitiei, pachetele sponsorizate si prezentarile din timpul sesiunilor.

In cadrul conferintelor s-a discutat despre infrastructura de comunicatii de mare viteza (cuvantul de deschidere l-a avut Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC), despre ce putem vedea in sezonul urmator si, nu in ultimul rand, despre industria de cablu in 2011 - probleme si perspective.

Televiziunea Travel Mix poate fi receptionata de abonatii UPC Digital National, canalul 309, abonatii NextGen Digital National, Ines IPTV, AdNet Telecom si pe internet la adresa www.travelmix.ro.

×
Subiecte în articol: mass media