x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Zeci de profesori şi studenţi speră ca Negru să-i scape de sărăcie

Zeci de profesori şi studenţi speră ca Negru să-i scape de sărăcie

de Cosmina Stoicescu    |    28 Aug 2012   •   14:14
Zeci de profesori şi studenţi speră ca Negru să-i scape de sărăcie

Dan Negru, unul dintre promotorii show-urilor de cultura generala din Romania revine in curand la Antena 1 cu un gameshow revolutionar a carui miza consistenta, 100.000 de euro, a mobilizat la casting sute de romani. Dintre acestia, majoritatea sunt profesori sau studenti care spera ca provocarile de cultura generala pe care Negru le va lansa la “Cu banii jos' sa le aduca venituri considerabile.

Dupa Te pui cu blondele?, Dan Negru aduce la Antena 1 un nou show de cultura generala, un concept revolutionar pe piata show-urilor de gen, atat prin faptul ca participantii 'lupta' in cuplu, dar mai ales prin faptul ca intra in cursa cu <>. Astfel, pe masa de concurs se va afla marele premiu, 100.000 de euro, suma la care aspira numerosi romani. Nu e insa un lucru simplu sa iti pui cultura generala la incercare, dar cei mai curajosi par sa fie profesorii si studentii care s-au prezentat in numar foarte mare la castingul organizat pentru emisiunea ce va incepe in aceasta toamna la Antena 1.

Pe langa premiul de 100.000 de euro, romanii au mai avut un motiv serios pentru care sa se inscrie la preselectii, iar cei care nu au facut-o, au un motiv foarte bun sa urmareasca show-ul lui Dan Negru. Filmarile au loc exclusiv in Turcia, intr-unul dintre cele mai spectaculoase studiouri de televiziune. Astfel, atat Dan Negru. cat si echipa si concurentii vor calatori la Istanbul. Printre acestia din urma se vor numara si vedete cu greutate din showbizul romanesc.

×