x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin (P) Marlena Scarlat, terapeutul care tratează cu sufletul

(P) Marlena Scarlat, terapeutul care tratează cu sufletul

de Diana Scarlat    |    26 Feb 2021   •   08:16
(P) Marlena Scarlat, terapeutul care tratează cu sufletul

Din anii 90, Marlena Scarlat a-nceput să învețe cele mai eficiente terapii de vindecare, de la cei mai buni practicieni. Și-a deschis primul cabinet pentru terapie în anul 2000, dar a continuat să învețe lucruri noi, pentru a-și trata pacienții cât mai bine. Iubește oamenii și crede în puterea de vindecare a lor, iar terapiile le recomandă doar după un diagnostic holistic, pentru a se asigura că fiecăruia i se potrivește ceea ce recomandă. Pentru că vine primăvara și se împlinește un an de la debutul pandemiei, o astfel de terapie ar putea să ofere un nou început mai ales celor afectați de stres și de izolare, în ultima perioadă.

 

Marlena Scarlat este psiholog și terapeut holistic, un vindecător de trup și de suflet. Totul a-nceput în anul 1994, când l-a-ntâlnit pe Lin Kay Ting, maestru internațional, gradul II, de Qi Gong. „A fost un drum lung, cu multe arderi, dar și cu multe conștientizări eliberatoare, care au făcut ca totul să merite. Am învățat foarte multe terapii, începând cu Inforenergetica, Tehnica Radiantă și continuând cu Qi Gong, datorită maestrului Lin Kay Ting. Îi arătam ce am învățat, dar încredere în mine nu aveam. Atunci când a considerat că am învățat, mi-a dăruit prima spatulă de porțelan pentru masajul Guasha, chinezesc, destul de greu de suportat, dar foarte eficient. Apoi m-a prezentat colegilor și le-a spus că pot avea încredere în ceea ce fac eu, pentru că fac bine. Pregătirea a durat din 1994, de când l-am întâlnit pe maestru, iar abia în anul 2000 am deschis primul cabinet individual, dar nu s-a terminat pregătirea mea atunci. Am făcut pași mai departe. Au urmat Yumeiho, Su Jokul, Psihologia, Hipnoza, Craniosacral și multe altele”, explică terapeutul.

 

Forța vieții este în sufletul plantelor

 

Forța Vieții (fortavietii.ro) este cabinetul de terapie unde Marlena ajută oamenii să depășească blocajele energetice care le afectează viața. Aromaterapia este una dintre cele mai eficiente metode de reechilibrare a organismului afectat de stres, iar eficiența maximă a acestei terapii foarte vechi este maximă atunci când o face un terapeut foarte experimentat, precum Marlena Scarlat, cu peste 20 de ani de rezultate foarte bune în acest domeniu. A devenit una dintre metodele de vindecare naturală cu cea mai rapidă răspândire în multe ţări ale lumii. „Se folosesc uleiuri esenţiale pure, extrase din diferite părţi ale plantelor şi ale copacilor. Aceste substanţe naturale, parfumate, lichide, considerate de obicei „forţa vieţii” sau „sufletul” plantelor, au o mulţime de proprietăţi terapeutice. Este o terapie holistică ce contribuie la menţinerea sau redarea echilibrului sănătăţii fizice, mentale şi spirituale. De asemenea, este recomandată și detoxifierea, printr-o metodă de avangardă pentru regenerarea celulară. Folosesc un sistem de stimulare bioenergetică ce curăță organismul de toxine, cu rezultate vizibile imediat și în deplină siguranță”, explică terapeutul. Toate aceste terapii de regenerare a organismului se fac la cabinetul Marlenei Scarlat, Forța Vieții, din București, iar toate soluțiile sunt date individual, în funcție de nevoile fiecărei persoane, stabilite de terapeut în urma diagnosticului holistic.

 

Terapia Su Jok este o metodă de tratament care leagă știința clasică a vestului de cunoașterea acumulată în medicina orientală din cele mai vechi timpuri.

 

 

Terapia holistică îi ajută pe oameni să-şi însănătoşească întreaga fiinţă, să o purifice, să o pună în armonie cu întregul Univers. Diagnosticarea holistică implică descoperirea oricărei dizarmonii ce stresează corpul și poate duce la boală. 

 

Marlena Scarlat, terapeut

 

Terapia Cranio-Sacrală îşi are rădăcinile în osteopatie. Este o  metodă de evaluare şi restabilire a ritmului craniosacral, pentru ameliorarea şi refacerea funcţiilor normale ale organismului. Stimulează propriile mecanisme de autoreglare şi autovindecare ale organismului. Este o metodă ce poate fi folosită pentru prevenirea sau tratarea multor boli.

×