x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...”: Alexandru Salaman (Şopârlă)

“Astăzi e ziua ta...”: Alexandru Salaman (Şopârlă)

de Ramona Vintila    |    07 Feb 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...”: Alexandru Salaman (Şopârlă)

Printre realizările trupei Animal X, de care se simte cel mai mândru, se numără Premiul MTV Barcelona, cea mai mare şi activă reţea de fan-cluburi, cele trei turnee naţionale şi Best rock 2007. Alexandru Salaman (Şopârlă) împlineşte mâine 26 de ani.

Printre realizările trupei Animal X, de care se simte cel mai mândru, se numără Premiul MTV Barcelona, cea mai mare şi activă reţea de fan-cluburi, cele trei turnee naţionale şi Best rock 2007. Alexandru Salaman (Şopârlă) împlineşte mâine 26 de ani.

“În preajma zilei mele de naştere nu mă gândesc decât la faptul că am mai îmbătrânit cu un an! În rest sunt foarte ocupat cu sesiunea la Universitatea Ecologică, pe care o urmez din pură plăcere şi mă implic cu noul album Animal X, care se apropie cu paşi repezi.

Nu cred că putem vorbi de o reluare a destinului Animal X, datorită faptului că, după opt ani de muzică, încă suntem aici. Sunt de părere că destinul în mare parte ni-l facem noi, exemplu fiind şi maturizarea trupei, schimbarea stilului muzical de la dance-house «primitiv» la un electro rock. Bineînţeles că membrii trupei Animal X mai întâi sunt prieteni, aşa am pornit. Relaţia dintre noi de-a lungul timpului, dar şi pro­blemele apărute din exterior nu au făcut decât să ne întărească prietenia şi să strângă rândurile şi mai mult între noi.

Lumea scenei m-a adoptat destul de timpuriu, încă din ’97-’98, când eram dansator de break-dance tot în Animal X. Am făcut lucruri mari şi frumoase împreună de-a lungul timpului, am strâns cei mai mulţi spectatori în toată ţara, am luat primii un premiu internaţional, am rea­lizat cele mai mari turnee şi încă nu s-a terminat. Suntem din nou la-nceput. Muzica este totul.

Au fost foarte multe evenimentela care, dacă nu stăteai bine cu ini­ma, reacţia publicului te ducea spre cele mai înalte visuri... Pot să spun că unul dintre acele mo­mente «speciale» a fost concertul Sarah Connor în Bucureşti, pe care noi l-am încheiat. Au fost prezenţi peste 250.000 de oameni. Astea da senzaţii! De câştigat de-a lungul anilor am avut foarte multe: de la simpatia şi dragostea fanilor, senzaţiile de pe sce­nă, care nu pot fi descrise în cu­vinte, experienţa în a cunoaşte cât mai multe despre oameni şi show-bi­zul românesc, premii care au umplut rafturile studioului şi sufletele noastre, până la frumoase legături cu multă lume. Bineînţeles că această lu­me are şi uscăturile ei, aşa că pro­blemele şi piedicile nu au încetat să apară, dar suntem copii mari şi totuşi nu trăim în ţara minunilor. Una peste alta, balanţa înclină cu mult spre satisfacţii.

Ziua de naştere o voi începe cu un examen dimineaţa şi o voi termina cu gaşca, ea va fi tot timpul cu mine. Aşa că, ce poate fi mai frumos? Nu ştiu încă ce-mi doresc de la noul an de viaţă. Ştiu însă că cei 26 de ani sunt un prag în mintea fie­că­ruia. Aici te-ntorci la promisiunile fă­cute la 21 şi bifezi ceea ce ai rea­lizat şi ce nu. Aşa că mai am multe de făcut... şi de dorit.”

 

Mulţumire

“Nu pot aprecia eficienţa campaniilor noastre antidrog, însă consider că a fost un pas bun pentru prevenirea consumului şi educarea publicului. Un mesaj pozitiv transmis în toată ţara şi receptat de cei care au fost interesaţi să-l asculte”

Alexandru Salaman, membru Animal X

×
Subiecte în articol: calendar