x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Alina Puşcaş

Astăzi e ziua ta: Alina Puşcaş

de Ramona Vintila    |    02 Noi 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta: Alina Puşcaş

Aşa cum singură ne-a mărturisit, protagonista serialului "Narcisa Sălbatică" difuzat de Antena 1, Alina Puşcaş este o novice în domeniul cinematografiei care a îndrăznit să sfideze faptul că nu prea are experienţă actoricească şi a continuat să creadă în nou descoperita pasiune. Astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere. La mulţi ani!

"Anul acesta, momentul aniversar se va consuma pe platou la filmările serialului care cu siguranţă vor dura până la sfârşitul zilei, aşa că nu voi avea timp să pot savura acest eveniment pe cât mi-aş dori. Nu mai am nici un proiect în derulare în afară de «Narcisa Sălbatică» pentru că programul nu îmi permite. Filmez zilnic minimum 12 ore aşa că restul timpului trebuie să-l dedic somnului şi relaxării. Sper ca în 2011 să încep două posibile proiecte, care însă nu au nimic a face cu domeniul cinematografiei şi mi-aş dori să îmi încerc norocul şi în televiziune.

Hmmmm... Nu mi-a plăcut niciodată să mă descriu. Ce-i drept ar fi fost mai simplu dacă mă descriam doar publicului care urmăreşte serialul «Narcisa Sălbatică» pentru că aş fi spus ceva de genul: personajul pe care îl interpretez mă reprezenta la vârsta de 20/22 de ani când mă aflam încă la începutul maturizării mele ca femeie... dar pentru că nu pot face discriminări, voi spune celor care nu urmăresc serialul că sunt o novice în domeniul cinematografiei care a îndrăznit să sfideze faptul că nu prea are experienţă actoricească şi a continuat să creadă în nou descoperita pasiune.
Am avut parte în acest an de mai multe momente frumoase şi mi-e greu să numesc doar unul singur. Primul dintre ele este logodna mea cu Viktor, apoi momentul obţinerii rolului în «Narcisa Sălbatică», eveniment care mi-a schimbat viaţa radical: de la manager de vânzări şi marketing la actriţă. Aş vrea să adaug şi momentul în care am înregistrat melodia şi videoclipul «Jungla» împreună cu Grasu XXL.

E foarte greu să aleg ce ar trebui schimbat urgent în România, din moment ce nu cunosc măcar un domeniu în care să exceleze. Rezumându-mă pe cât posibil, cred că România ar trebui condusă de diplomaţi de peste hotare; aş îmbunătăţi masiv infrastructura, aspect primordial pentru investiţiile străine şi nu numai de mare anvergură; aş schimba structura şi modalitatea de aplicare a investiţiilor din sistemul sanitar şi cel al educaţiei.
Peste 10 ani... Probabil voi fi tot în România, cu o afacere bine pusă la punct care nu cred că va include domeniul cinematografiei, doi copii extraordinari şi o viaţă de familie foarte frumoasă.

Ce şansă aş avea să joc un rol important într-un film marca Hollywood ca actor român? De când mă ştiu am fost o puştoaică optimistă, am visat la fel de fel de lucruri care din perspectiva destul de sumbră în care mă aflam ca situaţie, nu ar fi părut să se îndeplinească vreodată. Ei bine, cea mai mare parte dintre ele s-au îndeplinit, dar pentru un astfel de vis nu cred că aş avea destul de multă materie optimistă să-mi insuflu. Sunt mulţi actori români, adevărate valori care nu au avut şansa să ajungă în astfel de proiecte... de ce aş ajunge eu în acea poziţie? Cred că sunt slabe şanse ca românii să ajungă în roluri principale în astfel de producţii. Probabil pentru că americanii îşi protejează proprii actori şi poate pentru că nici noi nu avem impresari care să ne reprezinte cât mai bine. Oricum... păcat pentru că am avea ce arăta lumii.

Îmi doresc să am parte de la fel de multe împliniri şi bucurii ca în acest an, să demarez propriile proiecte la care lucrez deja şi să reuşesc cumva să ajung la performanţa de a mai diminua din stresul zilnic."

×
Subiecte în articol: calendar