x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Catalin Crisan

Astazi e ziua ta... Catalin Crisan

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    06 Feb 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta... Catalin Crisan

Este un cunoscut interpret de muzica usoara, prezentator si realizator de emisiuni de radio si tv. In 20 de ani de cariera, a lansat numeroase hituri. Printre acestea se numara: "Vorbeste marea", "Mama" si "Daca pleci". Catalin Crisan implineste astazi 39 de ani.

"Nu am incercat niciodata sa copiez"

"Anul 2006 a fost un an foarte bun. Am lucrat la un album pe care il consider cel mai bun pentru ca l-am facut cum am vrut eu de data asta, si nu cum au vrut altii. Singurul lucru care ma nemultumeste este ca in afara de Radio Romania Actualitati si Romantic absolut toate posturile de radio private din Bucuresti au refuzat orice fel de melodie de pe acest album spunand ca atat muzica, cat si interpretul sunt depasite. Este un lucru care ma deranjeaza pentru ca orchestratiile nu sunt facute de mine, sunt absolut moderne. Vreau ca acest album, care se va numi «Am albit de dorul tau», sa fie cunoscut, pentru ca s-a muncit foarte mult la el. Am sfarsit anul incheind un contract cu trustul Realitatea si cu Romantica. Din martie voi fi prezentator al unei emisiuni in direct de luni pana vineri. Vreau sa punem pe picioare acest proiect si sa fie o emisiune la care sa se uite lumea. O alta dorinta a mea este sa termin acel roman pe care tot incerc sa-l editez si sa-l lansez. Este un roman pe care il tarai de 3 ani si nu apuc sa-l scriu.

Categoric, cea mai mare satisfactie sunt cei mici. Poate parea banal ceea ce spun acum, dar este adevarat. In momentul in care devii tata se schimba totul. Ti se schimba mentalitatea, esti mai constient, mai echilibrat, cresc responsabilitatile… dar sunt niste responsabilitati placute care revigoreaza niste motoare interioare pe care poate le-ai avut pe stand-by ani de zile. Din punct de vedere artistic, consider ca e o mare realizare faptul ca am reusit sa fiu director la Televiziunea Romania de Maine al celor doua departamente Cultural si Divertisment. Am realizat acolo o emisiune unde au venit peste 170 de invitati.

Ceea ce ma bucura foarte mult este ca in spectacolele la care mai reusesc sa ajung salile sunt pline si lumea aplauda. Am senzatia ca nu neaparat Catalin Crisan, dar cantecul cu melodie si mesajul transmis incep sa fie niste cerinte ale spectatorilor. Eu am reusit sa pastrez amprenta romaneasca a muzicii pe care o cant. Nu am incercat niciodata sa copiez de pe internet sau sa aduc inflexiuni din alte tari.

Visul meu, dupa ce am castigat «Mamaia», a fost sa cant cat mai mult si sa arat oamenilor ce pot sa fac si sa spun pe scena. Dupa ce m-am casatorit, visul meu a fost sa am copii, ceea ce s-a si intamplat, iar acum nu am niste visuri extraordinare de implinit. Imi doresc doar sa am putere din punctul de vedere al sanatatii si financiar, sa-mi pun cei doi copii pe picioare si sa le dau drumul in viata."

×
Subiecte în articol: calendar