x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos

Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos

de Ramona Vintila    |    08 Dec 2010   •   21:53
Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul Naţional

141670-kk-200805211152115.jpgCristiana Copos îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. La mulţi ani!

„Încerc să trăiesc aceste vremuri cu capul sus, cu răbdare şi cu spe­ranţa că mâine va fi mai bine, dar muncind poate de două ori mai mult decât înainte pentru aceleaşi rezultate.

Cel mai frumos moment din acest an a fost clipa în care Alexandra, fiica noastră, m-a anunţat că a fost acceptată la Harvard Kennedy School pentru un master în administraţie pu­blică. Faptul că Alexandra a ajuns prin propriile puteri să urmeze unele dintre cele mai importante şcoli din lume şi să ne reprezinte cu cinste, faptul că avem o familie de 29 ani, că avem o societate, Ana Holding, de 20 de ani şi faptul că am ambii părinţi cât de cât sănătoşi, care mă fac să mă simt încă, copil sunt cele mai mari bucurii ale mele. Cred că cele mai importante lucruri în viaţă sunt familia, sănătatea, educaţia, caracterul şi, nu în ultimul rând, norocul.

Aş vrea să schimb, dacă aş putea, atitudinea faţă de sănătate, educaţie şi reaşezarea bunului-simţ la loc de cinste în societatea românească.

La mine poate că ar trebui să schimb, dar nu cred că pot: încre­derea în oameni, timpul acordat mie, al­truis­mul care, după unii, ar fi exa­gerat. Dacă aş avea acum vârsta la care să-mi aleg drumul în viaţă, da, aş face aceleaşi lucruri şi asta pentru că nu regret nimic din ceea ce am făcut până acum.

Acestei ţări şi acestui popor datorez foarte mult deoarece aici m-am format ca om. Datorez foarte mult părinţilor mei, profesorilor mei, atât celor din Câmpulung Muscel, de la Şcoala Generală nr 6 şi Liceul «Di­nicu Golescu», cât şi celor de la Fa­cultatea de Cibernetică Bucureşti, prie­tenilor, angajaţilor şi tuturor ro­mânilor cu care m-am întâlnit, de la fiecare având ocazia să învăţ câte ce­va. Avem o ţară extraordinară, oa­me­ni foarte valoroşi de care trebuie să avem grijă şi dacă fiecare ne-am face treaba aşa cum se cuvine, cu respect unul pentru celălalt, am fi cu toţii mândri că suntem ROMÅNI.”

×
Subiecte în articol: astăzi e ziua ta...