x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta… Lavinia Şandru!

Astăzi e ziua ta… Lavinia Şandru!

04 Feb 2011   •   21:37
Astăzi e ziua ta… Lavinia Şandru!
150254-lavinia-sandru.jpgLavinia Şandru, preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională (PIN), împlineşte mâine 36 de ani. La mulţi ani!

"Nu pot concepe să mă fi născut altundeva... Mărturisesc că mă simt foarte româncă..."
"Îmi doresc să fiu sănătoasă; în rest, ştiu că am multe de făcut. La sfârşitul anului trecut am întreprins un turneu european, ECO-EURO-TOUR, pentru promovarea valorilor ecologiei. M-am întâlnit, în mai multe oraşe europene, cu foarte mulţi români, care m-au ascultat şi şi-au exprimat încrederea şi speranţa în mine. Aceste momente au fost foarte frumoase. Turneul a fost cu atât mai emoţionant, cu cât a fost organizat în memoria marelui poet Adrian Păunescu. Au fost alături de mine regizorul filmului "Te salut generaţie-n blugi" – Cornel Diaconu, şi fiul lui Adrian Păunescu, poetul şi compozitorul Andrei Păunescu.

Acum, suntem în pregătirea unor evenimente importante pentru membrii şi simpatizanţii Partidului Iniţiativa Naţională şi, de asemenea, pentru toţi ecologiştii din România. Între 14 şi 24 februarie vom organiza: 10 zile de iubire - de la Valentine’s Day la Dragobete, iar pe 24 februarie, la Sala Palatului, vom acorda premiile eco, Manifest pentru sarea pământului.

Personal, voi termina în curând de scris o carte despre viaţa politică românească, aşa cum o trăiesc şi o văd eu. Va fi o carte adevărată, diferită de producţiile obişnuite de PR ale politicienilor români, o carte împotriva curentului.

La începutul acestui an sunt optimistă. Am încredere în România. Nu pot concepe să mă fi născut altundeva. Nu văd în asta nici un neajuns. Mărturisesc că mă simt foarte româncă. Cred că vom reuşi să ieşim mai repede din criză dacă ne vom apăra drepturile mai bine şi vom ţine cu noi. Dar aş schimba conducerea. România are, după părerea mea, în acest moment o problemă gravă de management. Trebuie să fim uniţi şi să luptăm!"

×