x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Maria Coman

Astăzi e ziua ta: Maria Coman

06 Feb 2011   •   17:42
Astăzi e ziua ta: Maria Coman

150452-maria-coman.jpgJurnalista Antenei 3 Maria Coman îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. La mulţi ani!

"Circul e spectaculos, ce se întâmplă în România nu are legătură cu asta"
"Cum trăiesc aceste vremuri? La fel ca toţi românii, cred. Şi eu am rate la bancă, şi eu am copil de crescut, şi eu am cumpărături de făcut...

Din fericire, acelaşi copil de crescut îmi ocupă suficient de mult pro­gramul, încât să nu am timp să mă ener­vez prea tare din cauza lucrurilor ex­terioare. Ce fac? Ce fac oamenii obiş­nuiţi. Plătesc ratele, mă enervez la semafor, mă amuz de Smaranda, care e la o vârstă supersimpatică acum...

Şi cele mai frumoase momente ale acestei perioade tot de la ea vin. E deja domnişoară, îşi pune brăţări pe mâini şi se duce să se admire în oglindă, îşi studiază hainele, din fericire, încă nu a început să dicteze ea cu ce să o îmbrăcăm, aşa că încă ne bucurăm de libertatea de a alege.

Dacă nu m-aş fi născut în România, nu ştiu ce aş fi ajuns sau ce aş fi făcut. Speranţa mea e că tot jurnalist aş fi fost, dar cine ştie, poate eram agent imobiliar şi vindeam case în Beverly Hills.

Ce-aş schimba în România? În principiu, tot, e mult de scris. Circul de obicei e cu final fericit, e specta­cu­los, e undeva spre artă. Ce se în­tâm­plă în România nu are nici o legătură cu asta, cu un spectacol bine pus la punct.

Mmmm, dacă aş putea acum să-mi aleg drumul în viaţă, nu ştiu dacă aş alege la fel. Am în ultima vreme regrete legate de faptul că nu am plecat din ţară mai devreme."

×