x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Mariana Bitang

"Astăzi e ziua ta...": Mariana Bitang

de Ramona Vintila    |    03 Aug 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Mariana Bitang
Sursa foto: KARINA KNAPEK/

Se felicită pentru tenacitatea in realizarea obiectivelor profesionale şi se mustră pentru faptul că de cele mai multe ori nu a mai avut timpul sau energia să acorde mai multă atenţie celor foarte apropiaţi şi chiar ei insăşi. Mariana Bitang implineşte astăzi 45 de ani.

Se felicită pentru tenacitatea in realizarea obiectivelor profesionale şi se mustră pentru faptul că de cele mai multe ori nu a mai avut timpul sau energia să acorde mai multă atenţie celor foarte apropiaţi şi chiar ei insăşi. Mariana Bitang implineşte astăzi 45 de ani.

"Anii trec uneori mult prea repede, poate chiar nedrept de repede... Am rămas aceeaşi, deoarece am făcut intotdeauna lucrurile in care am crezut şi care mi-au plăcut cu adevărat. Atunci cănd faci cu pasiune ceva nu oboseşti chiar atăt de repede. Din nefericire, au fost şi momente de dezamăgire... Dar, din fericire, acestea nu au fost chiar atăt de numeroase...

Secretul in obţinerea marilor performanţe il reprezintă: MUNCA, seriozitatea şi tenacitatea. Mă bucur să cred că am reuşit să mă apropii de sufletul fetelor cu care am lucrat, iar faptul că avem in continuare o relaţie apropiată, chiar dacă au trecut mulţi ani de cănd nu mai lucrăm impreună, este o certificare a faptului că au reuşit să inţeleagă că un lucru de excepţie (respectiv rezultatele lor) nu ar fi putut fi realizabil fără acea exigenţă din partea noastră. Mi-a plăcut să cred că am fost ca o familie şi-mi place să constat că majoritatea lor au perceput relaţia cu noi din acea perioadă astfel.

Marea performanţă poate fi comparată cu o intreprindere cu foc continuu. La noi noţiunea de vacanţă, concediu devenise noţiune abstractă... Dacă-mi permiteţi să explic această comparaţie nu tocmai plastică cu intreprinderea cu foc continuu... dacă se opreşte un angrenaj, nu numai că nu mai produce nimic, dar se pierde şi foarte mult timp

să-l repui in funcţiune... Aşa este şi in marea performanţă.

In ceea ce priveşte activitatea mea de consilier, am şansa ca dl preşedinte să fie extrem de interesat de fenomenul sportiv. Atribuţiile mele nefiind executive, rezultatele nu pot fi foarte vizibile, dar incerc şi sper că am şi reuşit să ţin la curent preşedintele ţării cu cele mai importante probleme şi evenimente din sportul romănesc.

Mi-ar plăcea să cred că destinul mi l-am determinat singură prin acţiunile şi faptele mele. Nu ştiu dacă este real sau nu... Dar in nici un caz nu pot spune că am avut un destin potrivnic.

Cea mai frumoasă frază care mi s-a adresat este: «Vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut pentru mine!». Cea mai ciudată intămplare care mi-a ieşit in cale... Să incerci cu disperare să faci cuiva bine, dar ulterior să fii acuzat că i-ai făcut rău!

Ziua de naştere mi-o voi petrece făcănd două antrenamente, venind la serviciu... Seara, probabil cu cei mai apropiaţi, voi inchina o cupă de şampanie."

Lozincă

"Deviza mea de viaţă nu s-a schimbat faţă de cea de la 30 de ani... Eventual acelei devize ii mai pot adăuga ceva, o completare sau incă o deviză... Dar, oricum, deviza ca tot ceea ce fac să fac căt mai bine şi chiar să fiu cea mai bună rămăne valabilă"

Mariana Bitang,consilier prezidenţial pe probleme de sport

×
Subiecte în articol: calendar