x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Marius Niţă!

Astăzi e ziua ta... Marius Niţă!

08 Mar 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Marius Niţă!

"N-am cum să mă laud cu prea multe realizări. Alţii, la vârsta mea, se ocupă deja de copii, de familie... Eu am grijă doar de partea profesio­na­lă, care nu prea îmi dă voie să mă mai gân­desc şi la altele", ne mărturiseşte Marius Niţă, pre­zen­tatorul emisiunii "Bun de cinste" de la Antena 1. Ieri şi-a sărbătorit ziua de naştere. "La mulţi ani!"



"Până acum mi-am făcut doar încălzirea..."
"Aoleo, iar e ziua mea? Dar a mai fost de 27 de ori. Iar trebuie să mă văd cu toţi prietenii care mă vor declara «bun de cinste»? Că e ziua mea sau nu, am motive să sărbătoresc în fiecare zi. La fel ca şi acum, între un pahar cu şampanie şi o felie de tort, mă voi ocupa de «Un show păcătos» şi «Bun de cinste», cărora le urez şi lor să ajungă la vârsta mea.


PRIMA DRAGOSTE
Nu mi-am dorit niciodată să lucrez în televi­ziu­ne. Prima dragoste a fost radioul, la care m-aş în­toarce oricând. La Antena 1 am ajuns acum patru ani, când am dat o probă pentru postul de voice over la Observator. Am trecut proba, dar m-au an­gajat ca reporter la departamentul monden, întrucât eram «iniţiat» cu latura asta la radio.

La în­ceput uitam să mai plec acasă, petreceam câte 17 ore în redacţie şi la filmări. De la matinal, VDTV şi Observatoare am ales apoi să rămân în echipa lui Dan Capatos, pentru care lucrez de doi ani la show-ul păcătos. În acest timp s-a produs şi in­tra­rea mea pe «sticlă» la Euforia TV, în calitate de rea­lizator al emisiunii «Vedete la Raport». După două sezoane de raporturi mondene am fost trans­ferat «la cratiţa» emisiunii «Bun de cinste», la care puteţi saliva uitându-vă în fiecare joi seară.


AM ÎNVĂŢAT SĂ ÎNVĂŢ DE LA ALŢII
Cel mai important lucru e că am învăţat să învăţ de la alţii. Am avut noroc să lucrez într-o echipă unde se face performanţă în divertisment de televiziune. Divertisment mai păcătos, ce-i drept, dar original şi de cele mai multe ori ieşit din comun. Câteodată mă trezesc întrebându-mă ce caut eu aici, nu mă gândeam la televiziune niciodată şi iată-mă înfipt în prime time pe unul dintre cele mai vizionate posturi tv. Fiecare zi e importantă, evoluţia se produce treptat şi nicidecum peste noapte, aşa cum cred unele fete care vor să prezinte meteo sau sport doar de dragul de a fi văzute la tv.

Cred că până acum mi-am făcut doar încăl­zirea şi de puţin timp am început să evoluez. Spun asta pentru că încă am idei şi ambiţii legate de ceea ce-mi doresc să fac cu adevărat.


MINUS CU MINUS REZULTĂ PLUS     
Gândind matematic, minus cu minus rezultă plus. La câte minusuri are România, televiziunea şi presa le mai transformă în plusuri, împin­gându-i din spate pe cei care ar trebui să se ocupe mai mult de lipsurile ei. Dar, din păcate, cârmacii ţării se pricep doar la scăderi, când vine vorba despre bugetari, şi la adunări, când se calculează veniturile lor. Îmi trece prin minte o groază de momente frumoase legate de copilărie. Pe scurt, mi-e dor să fiu din nou copil."

×
Subiecte în articol: calendar