x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Mihai Pocorschi

Astăzi e ziua ta: Mihai Pocorschi

de Ramona Vintila    |    10 Sep 2014   •   00:04
Astăzi e ziua ta: Mihai Pocorschi
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Cunoscutul interpret şi compozitor Mihai Pocorschi, liderul trupei VH2, împlineşte astăzi 59 de ani. La mulţi ani!

“Vârsta nu mi-a adus neapărat înţelepciune ci, poate, mai mult disponibilitate de a înţelege lumea din jur”
Pronia e mărinimoasă cu el
 “Nu ştiu cum se face că, de fiecare dată când mă aflu în preajma aniversării zilei de naştere, atunci când împlinesc o vârstă mai mult sau mai puţin venerabilă (în cazul meu ’59), atunci când ar trebui să mă concentrez asupra retrospectivelor şi cugetărilor adânci despre viaţă (esenţa ei... bla, bla etc.) am atât de mult de lucru încât realizez că Pronia e mărinimoasă cu mine şi mă ţine în activitate intensă fără să-mi dea timp să mă plictisesc analizându-mi drumul de până acum.

După un concert grozav cu VH2 în weekend (la Ţebea, un loc minunat, un public minunat), finisând un pachet de generice pentru o emisiune nouă TVR, în preproducţie pentru filmările de toamnă pentru o emisiune Kanal D al cărei producător muzical sunt, şi asta ar fi doar programul pe septembrie, cred că un om nu-şi poate dori mai mult de la viaţă.

Fac ce-mi place, familia mea e sănătoasă, dorinţa şi puterea mea de creaţie e încă mare,... cam ăsta e gustul fericirii pentru mine... şi acestea ar fi motivele pentru care mi-ar plăcea ca viaţa mea să continue în acelaşi trend (iată că folosesc şi cuvinte care au devenit un loc comun în lumea de azi).

Nu am regrete (sau cel puţin nu majore), vârsta nu mi-a adus neapărat înţelepciune ci, poate, mai mult disponibilitate de a înţelege lumea din jur şi oamenii care o populează.
Cam asta am avut să vă spun de ziua mea.”

×
Subiecte în articol: Mihai Pocorschi