x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Rita Mureşan!

Astăzi e ziua ta... Rita Mureşan!

de Ramona Vintila    |    23 Noi 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Rita Mureşan!
Sursa foto: /Story

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate creatoare de modă autohtone, Rita Mureşan împlineşte astăzi 37 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Tocmai m-am întors dintr-o scurtă vacanţă pe care am petrecut-o la Madrid, alături de prietenii mei, veniţi din toate colţurile lumii pentru a fi alături de mine. Astăzi, de ziua mea, o să stau cu fetiţele mele, cu fostul meu soţ şi cu părinţii mei. În rest, lucrez la colecţia «Tribut Michael Jackson» care va avea loc la 28 noiembrie. Este o perioadă foarte plină pentru mine. Am terminat de împodobit bradul de la Festivalul Brazilor de Crăciun care a fost prezentat la conferinţa de presă. Sper să se vândă foarte bine, chiar dacă este un an de criză, m-aş bucura să ştiu că sunt din ce în ce mai mulţi copii care au brad acasă... Aştept vacanţa de Crăciun, pe care o voi petrece alături de familie.

Mi-am început cariera ca model, câştigând Miss România Top Model în '93. După ce am născut-o pe Rebeca, am decis să rămân tot pe podium, într-un fel... În spatele lui, ca designer. Mi-a plăcut foarte mult zona modei, chiar dacă am absolvit Dreptul şi Liceul Pedagogic. Puteam să aleg între mai multe meserii, dar am decis să rămân în modă. Lucrez la brandul Rita Mureşan de 10 ani. Am deja un deceniu de activitate. În tot acest timp am învăţat că nimic nu se face fără foarte multă muncă.

Am întâmpinat multe probleme şi a trebuit să învăţ să le depăşesc: de la oameni care gândesc la fel ca tine şi pe care îi inspiră aceleaşi lucruri ca şi pe tine, şi atunci trebuie să găseşti o portiţă să-ţi demonstrezi talentul altfel decât ei, până la momentul în care îţi cade muzica în timpul prezentării sau lumina... Până la urmă, totul se rezolvă...

Cele două fetiţe ale mele sunt în topul realizărilor mele şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am realizat până la această vârstă. Poate că, dacă mă străduiam mai mult, atingeam cote şi mai mari, însă întotdeauna m-am împărţit între familie şi design. Probabil că nici ca mamă, nici ca şi creatoare nu am fost perfectă, dar am vrut să creez un echilibru. Nu am vrut să sufere nici cariera, nici familia, dar nici nu am vrut să acord întâietate uneia dintre ele. Îmi iubesc foarte tare copiii... Ştiu că pare desuet, dar eu îi iubesc într-un fel anume pentru că sunt nişte copii speciali. Sunt mândră că sunt mama acestor doi copii.

Una dintre marile dezamăgiri ale vieţii mele a fost momentul în care copilul meu a suferit acel accident, şi pot spune că de atunci mi s-a schimbat viaţa din multe puncte de vedere.
Sunt genul de persoană care ia ce este mai bun de viaţă... Dacă ar fi să-mi fac mustrări, aş spune că mă gândesc mai mult la alţii decât la mine. Aş putea să mă gândesc mai mult la mine... În rest...
Sunt foarte fericită că am o relaţie perfectă cu oamenii care contează!"

×
Subiecte în articol: calendar