x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Vali Ionescu

Astăzi e ziua ta... Vali Ionescu

de Roxana Vintila    |    06 Ian 2009   •   00:00

Primul său contact cu viaţa artistică i-a fost impus mai mult de părinţi, care şi-au dorit să fie balerin, dar el a decis să urmeze liceul de muzică... şi se pare că nu a greşit. Mâine, Vali Ionescu, basistul trupei Voltaj, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Îi urăm "La mulţi ani!"



"Ţinând cont că ziua mea este la o săptămână după Revelion (şi formaţia este în vacanţă), pregătesc cu atenţie petrecerea la care de obicei vin foarte mulţi dintre prietenii mei. Şi dacă tot vine vorba de ani... de timp, probabil că mi-aş fi dorit să mă nasc în perioada anilor 1700-1800, pentru că aş fi vrut să fiu contemporan cu Mozart, compozitorul meu preferat. Mi-aş fi dorit să îl cunosc, să fim prieteni.

TIMPUL...
De obicei mă cert şi mă felicit la sfârşitul fiecărui an. Întotdeauna mi-am dorit să cânt în faţa unei săli pline, şi chiar s-a întâmplat lucrul acesta. Dacă oamenii din sală se ridică şi ne aplaudă, înseamnă că tot ce am făcut până acum, repetiţiile şi studiul indivi­dual, nu a fost în zadar. De altfel, acesta este visul oricărui artist.
O emoţie mai puternică decât aceasta este victoria echipei mele favorite, Dinamo, împotriva echipei Steaua.

PASIUNI
Fiind un microbist înrăit, la vârsta de 14 ani am ales între fotbal şi muzică, însă nu regret. Ce aş schimba în viaţa mea.... cu siguranţă ştie toată lumea! În ceea ce priveşte cariera, aş face acelaşi lucru. Meseria aceasta se face cu foarte multă muncă, însă ca să reuşeşti îţi trebuie şi un pic de noroc.

O ALTFEL DE COPILĂRIE
Sacrificiile cele mai importante au fost copilăria şi adolescenţa, n-am prea apucat să mă bucur de ele aşa cum poate se întâmplă de obicei în viaţă... Cu siguranţă nu se poate face performanţă fără a neglija viaţa personală. Şi asta se întâmplă în orice meserie.

SUCCES
Noi (Voltaj) am reuşit, deci mă consider şi norocos... Ce concert mi-aş dori să se repete... Cel din anul 2001 la Costineşti, unde în faţa scenei pe plajă erau foarte mulţi oameni, aproximativ 20.000.
Mi-ar plăcea să mai trăiesc o dată mo­mentul acela. A fost superb. Aprecie­rile din partea publicului sunt nu­me­roase şi nu aş putea alege una singură. În orice caz vă pot mărturisi că de fiecare dată când se scandează numele for­ma­ţiei, exact ca pe stadion, şi ne cheamă să cân­tăm bis se simte ceva atât de special, o emoţie atât de puternică... încât aceste lucruri nu le poate explica nimeni prin cuvinte."

×
Subiecte în articol: calendar