x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Insecticide - Fly-Tox

Insecticide - Fly-Tox

de Jurnalul National    |    30 Mar 2008   •   00:00

Insectele. Fie vară, fie primăvară insectele ne produc multe dificultăţi. Ne dau o stare de nervozitate, de iritare. Este aproape imposibil să le suportăm prin preajma noastră sau atunci când le vedem pe mâncare, prin parc, prin casă sau mai ştiu eu prin ce alte locuri.

Insectele. Fie vară, fie primăvară insectele ne produc multe dificultăţi. Ne dau o stare de nervozitate, de iritare. Este aproape imposibil să le suportăm prin preajma noastră sau atunci când le vedem pe mâncare, prin parc, prin casă sau mai ştiu eu prin ce alte locuri. Există totuşi o formă de a scăpa de aceste vietăţi dăunătoare, numai cu insecticidul infailibil Fly-Tox.

“Distrugeţi această insectă vătămătoare sănătăţii dumneavoastră. Este un fapt stabilit de cei mai reputaţi medici că muştele sunt propagatorii bolilor infecţioase şi transmit microbii oamenilor. Ele se înmulţesc cu o repeziciune uimitoare şi depun ouăle lor pretutindeni. Veţi fi repede debarasaţi de aceşti duşmani ai sănătăţii dumneavoastră pulverizând regulat cu insecticidul infailibil Fly-Tox.

După câteva minute, muştele cad moarte la pământ. Fly-Tox nu este dăunător sănătăţii omului şi mirosul lui este în acelaşi timp un desifectant. Insistaţi la furnizorul dumneavoastră pentru a obţine bidonul original Fly-Tox.” Astfel, reuşita va fi garantată!

×
Subiecte în articol: calendarul vremurilor