x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Oamenii zilei - Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

Oamenii zilei - Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

21 Mai 2014   •   00:23
Oamenii zilei - Mihai Morar şi Daniel Buzdugan

Sâmbătă seara, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au adus în faţa a peste 55.000 de oameni, pe Cluj Arena, fenomenul Forza ZU. Peste 30 de artişti au încântat fanii veniţi din toate colţurile ţării, care au fost martorii unui spectacol fabulos. Forza ZU – cel mai mare concert din România a fost live pe ZU TV, postul TV fiind pe locul trei în topul audienţelor (targetul 15-34, urban).
Mai mult, după succesul celei de-a treia ediţii Forza ZU, veştile bune au continuat pentru echipa ZU. Conform rezultatelor ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio, realizat în perioada 13 ianuarie – 27 aprilie de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL, radio ZU îşi reconfirmă poziţia de lider absolut în Bucureşti (pentru a 14-a oară consecutiv) şi îşi continuă creşterea pe piaţa de radio din România.
Peste 256.400 de bucureşteni preferă zilnic radioul la care Buzdugan şi Morar dau trezirea în fiecare dimineaţă, adică ZU are o cotă de piaţă de 12,4%. În ceea ce priveşte publicul comercial, ZU ocupă aceeaşi poziţie. Cu o cotă de piaţă de 17%, radioul este ascultat zilnic de 189.300 de bucureşteni.
Jurnalul Naţional îi felicită pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan pentru performanţă şi îi declară “Oamenii Zilei”.

×
Subiecte în articol: mihai morar daniel buzdugan